Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ostatni etap upadku "cywilizacji zachodu"
Tak, tak, "zachód upada". Za komuny też była taka propaganda i też kacapska. No i tak ten "zachód upadał" i upadał i upadał.... aż się ZSRR rozleciał. Z twoimi sponsorami z Kremla będzie podobnie

Tak, tak, "zachód upada". Za komuny też była taka propaganda i też kacapska. No i tak ten "zachód upadał" i upadał i upadał.... aż się ZSRR rozleciał. Z twoimi sponsorami z Kremla będzie podobnie
Jak będziesz zap🤬lać u kitajca za miskę ryżu to inaczej zaśpiewasz. A to, że upada to ja wcale tego nie zachwalam. I nie fikaj młody bo tak się to skończy sadistic.pl/t/536821

ktoś mi wytłumaczy sens i celowość tego zabiegu ??
Po prostu faceci niezależnie od szerokości geograficznej są skłonni dawać się poniżać, żeby tylko mieć dostęp do jednego otworu fizjologicznego.
Zj🤬ie umysłowe jest bezcelowe
Knajpa dla debili. Kto normalny da się komukolwiek uderzyć w twarz?
Uwierz, że dużo szwagrów to lubi, poniżanie, BDSM na escorcie sobie zobacz.
po prostu amerykanie tyle w temaciektoś mi wytłumaczy sens i celowość tego zabiegu ??
kawalerzy utwierdzają się w ten sposób w przekonaniu, że robią dobrze nie wiążąc się z żadną kobietą
Po prostu faceci niezależnie od szerokości geograficznej są skłonni dawać się poniżać, żeby tylko mieć dostęp do jednego otworu fizjologicznego.
Za takie pedalskie akcje c🤬a szpary nie popuści. Permanentny friendzone. Przyjdzie nubijski książę da dziurawcowi w ryja to laska się wyrwać przez cieknącą p🤬de będzie.
Ale to genialne! Knajpa ma reklame, klienci płacą za takie atrakcje, inni przychodzą tylko popatrzeć, barmanka może się wyżyć. Tanie, bo szklanka wody i plaskacz dużo nie kosztują a ludzi to cieszy. Proste.
Tak dokładnie coś innego każdy kraj ma swoje alkocholowe zabawy. P🤬lone polaczki tylko by się chcieli naj🤬 za darmo na ławce albo w klubie pełnych pedałów w mokasynach lub jednostrzałowych mefedroniaży a reszta to k🤬y pijące ciepłego żubra z puchy i taką rozrywke znaja p🤬lone polaczki !! Jestem pewien że 3/4 j🤬ych polaczkow nawet nie wie jak pachnie tequila
gra wstępna, później się kotłują w barowym kiblu
To ma taki sam sens jak ten super duper drink/shot/c🤬j wie co, którym się wszyscy jarają jak debile, a polegający na założeniu hełmu i po wypiciu kielicha otrzymaniu p🤬lniecia w łepetynę gaśnica, łopata, bejsbolem i c🤬j wie czym jeszcze. Równie idiotyczne, a tamtym się jaraja, natomiast tu sam hejt. Ktoś mi wytłumaczy dlaczego?
Ewolucja. Boczna gałąź.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie