📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ququa napisał/a:
ktoś mi wytłumaczy sens i celowość tego zabiegu ??
To ma taki sam sens jak ten super duper drink/shot/chuj wie co, którym się wszyscy jarają jak debile, a polegający na założeniu hełmu i po wypiciu kielicha otrzymaniu pierdolniecia w łepetynę gaśnica, łopata, bejsbolem i chuj wie czym jeszcze. Równie idiotyczne, a tamtym się jaraja, natomiast tu sam hejt. Ktoś mi wytłumaczy dlaczego?
Rozpieszczone zwyrole tęsknią za dzieciństwem idą więc do baru aby dostać po ryju, od jakiejś spoconej lochy z nadwagą. co kraj to obyczaj... W Polsce barowi dżentelmeni wyręczają dziewczyny w tych sprawach... Nawet takie lochy jak co po niektóre na tym filmie u nas nie muszą się fatygować...
Czekamy na wersję w drugą stronę
Ludzie są tak nienapasionymi świniami , że już każą się lać po mordach w celu większych wrażeń.
Co to za dyskryminacja czemu zawsze to kobieta bije.
Co to za dyskryminacja czemu zawsze to kobieta bije.
Jaka chujnia. Z przyzwyczajenia bułe by dostała na ryj, a potem oklep na ziemi. Jak by już straciła przytomność to bym ja zruchał w gardło!
Mdokurwo69 napisał/a:
Jaka chujnia. Z przyzwyczajenia bułe by dostała na ryj, a potem oklep na ziemi. Jak by już straciła przytomność to bym ja zruchał w gardło!
Z przyzwyczajenia zajeb starej z bani i ja wyruchaj i przybij 5 z ojczymem jak skonczy cię ruchać z kumplami
Brechtamy z czarnuchów. Chyba pora przepraszać.
Idź pan w chuj. Żenada.
Idź pan w chuj. Żenada.
jakies grube te wszystkie laski
ququa napisał/a:
Wygładza zmarszczki na twarzy i mózgu.
ququa napisał/a:
flodzia probuje sie lansowac takimi tiksrokowymi filmikami i pewnie placi tym gosciom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów