📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
ale wybrnął jebany
21 Maserak ?
Co wy chcecie może sobie transkrypcje ogarnął wcześniej. Szpaku czasem pierdolnie ale ogólnie nie jest znowu najgorszy
z Shoajeiem też nieźle pocisnął, akurat ten piłkarz to jest jeden z ważniejszych zawodników w kadrze i błędy w wymowie nazwisk to jest tylko i wyłącznie brak profesjonalizmu i złe podejście do pracy Szpaku już nie ma pojęcia co się dzieje w obecnej piłce nożnej, myli wszystkie fakty, a jako ciekawostki podaje te sprzed 20 lat, gdzie był jeszcze na bieżąco
Potrafi wprowadzic klimat w mecz i to tyle, ale na milosc boska On nie zna 3/4 pilakrzy tych z czolowych klubow europejskich. Nie wspominajac o tym ze nie nadaza nad nowoczesnym futbolem i pierdoli jakies farmazony. Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zjesc
Dawać cioty co miały pały z wf i nikt ich nie wybierał ten obrazek : Jaranie się ...
WydziałPolicji napisał/a:
Dawać cioty co miały pały z wf i nikt ich nie wybierał ten obrazek : Jaranie się ...
Na chuj ich prowokujesz stary?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów