📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
opyćki papulićki
koral666 napisał/a:
Czekamy na eksperta.
Na rozkaz policjanta ze strazy miejskiej kierowca bedzie dlugo zdrapywal przyciemnienie z szyby
Dziękuje!
Dziękuje!
Kurwa....pomyśleć, że kiedyś auto służyło do jeżdżenia a nie szpanu...
@q800 - chyba w Polsce. Ba, mało, do przedłużania kutasa i poprawiania ego.
Buraki i tchórze przyciemniają szyby w samochodzie. I kierowcy BMW. Ale to osobny gatunek.
To musiało sie stać w rosji
taka kurwa sytuacja.
Głównie ze względu na to, że można się gdzieś zatrzymać na parkingu i robić w aucie co się chce Oprócz oczywistego, na przykład w aucie można liczyć kasę albo korzystać z drogich sprzętów bez obaw, że złodziej zobaczy co jest w środku.
No i zajebiście by wyglądało na zlotach fanów danej marki
Głównie ze względu na to, że można się gdzieś zatrzymać na parkingu i robić w aucie co się chce Oprócz oczywistego, na przykład w aucie można liczyć kasę albo korzystać z drogich sprzętów bez obaw, że złodziej zobaczy co jest w środku.
No i zajebiście by wyglądało na zlotach fanów danej marki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów