Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy przykład opóźnienia ewolucji gatunku.
Ale dzidą byś antylopy nie zajebał a ten rowerzysta też nie.
Zauważcie że głupie piździsko nagrywające wyjechało prawie na środek pasa drogowego, szkoda, że akurat nic nie jechało, ciekawe ujęcie by było z firstcam
a niby jak miała go wyminąć inteligencie?
a niby jak miała go wyminąć inteligencie?
Wisi mi to, ja bym sie zatrzymał a nie wpierdalał na środek jezdni, mam nadzieje ze jesteś bezpłodna, baby to jednak mózg może i mają, ale żeby go użyć to kurwa nie bo po co, lepiej się wjebać pod auto niż najechac na brudasa, no kurwa
Jak wyjdziesz z kuchni weź chodź z kamerką, mogą być ciekawe materiały
Wisi mi to, ja bym sie zatrzymał a nie wpierdalał na środek jezdni, mam nadzieje ze jesteś bezpłodna, baby to jednak mózg może i mają, ale żeby go użyć to kurwa nie bo po co, lepiej się wjebać pod auto niż najechac na brudasa, no kurwa
A Ty tak zawsze się do wszystkich przypierdalasz?? Czy tylko Twój mikropenis powoduje frustrację wobec kobiet??
Droga na filmie wygląda jak by miała dwa pasy ruchu w jedną i w drugą stronę a oni jadą "pod prąd". Jeśli patrzyła przed siebie i nie widziała żadnego auta to co się jej mogło stać??
A Ty tak zawsze się do wszystkich przypierdalasz?? Czy tylko Twój mikropenis powoduje frustrację wobec kobiet??
Droga na filmie wygląda jak by miała dwa pasy ruchu w jedną i w drugą stronę a oni jadą "pod prąd". Jeśli patrzyła przed siebie i nie widziała żadnego auta to co się jej mogło stać??
Mój mikro penis jest zajebisty i dupy go lubią bo jest słodki, śmieszny i mały.
Może geniuszu dlatego , że jak jechała pod prąd , na drodze rowerowej , a wyjechała na ulicę 2 kierunkową , gdy perfidnie widać po samochodzie że to ruch prawostronny a ona wjechała na prawy pas jezdni to musiała by mieć oczy w dupie żeby coś zobaczyć.
Stary mam nadzieje ze nie masz prawka, jak jedziesz swoim pasem, rowerem, autem, skuterem to zmieniasz nagle pas sobie czy oglądasz sie wcześniej do tyłu lub w lusterko?
Mój mikro penis jest zajebisty i dupy go lubią bo jest słodki, śmieszny i mały.
Może geniuszu dlatego , że jak jechała pod prąd , na drodze rowerowej , a wyjechała na ulicę 2 kierunkową , gdy perfidnie widać po samochodzie że to ruch prawostronny a ona wjechała na prawy pas jezdni to musiała by mieć oczy w dupie żeby coś zobaczyć.
Stary mam nadzieje ze nie masz prawka, jak jedziesz swoim pasem, rowerem, autem, skuterem to zmieniasz nagle pas sobie czy oglądasz sie wcześniej do tyłu lub w lusterko?
Akurat wygląda to na drogę z dwoma pasami w jednym kierunku i dwoma pasami w przeciwnym, które przedziela ścieżka rowerowa więc nie wiem po co się tak gorączkujesz.
a wyjechała na ulicę 2 kierunkową
widać jedno auto, po czym wnosisz że to ulica 2 kierunkowa?
Droga na filmie wygląda jak by miała dwa pasy ruchu w jedną i w drugą stronę
Jezdnia z lewej ma dwa pasy jadące w tą samą stronę, potem mamy ścieżkę dla pedalarzy, potem pas zieleni rozdzielający jezdnie i dwa pasy w drugą stronę. To wszystko razem tworzy drogę. Coś takiego: tylko ze ścieżką rowerową dodatkowo:
no chyba że to są dwie osobne drogi oddzielone pasem zieleni i ścieżką co samo w sobie było by bez sensu.
Miałam cie wyjaśnić ale widzę że ktoś już to zrobił jedynym trafnym zdaniem wiadomo już skąd ta frustracja mikropenisie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów