Typowy przykład opóźnienia ewolucji gatunku.
Ale dzidą byś antylopy nie zajebał a ten rowerzysta też nie.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zauważcie że głupie piździsko nagrywające wyjechało prawie na środek pasa drogowego, szkoda, że akurat nic nie jechało, ciekawe ujęcie by było z firstcam
a niby jak miała go wyminąć inteligencie?
a niby jak miała go wyminąć inteligencie?
Wisi mi to, ja bym sie zatrzymał a nie wpierdalał na środek jezdni, mam nadzieje ze jesteś bezpłodna, baby to jednak mózg może i mają, ale żeby go użyć to kurwa nie bo po co, lepiej się wjebać pod auto niż najechac na brudasa, no kurwa
Jak wyjdziesz z kuchni weź chodź z kamerką, mogą być ciekawe materiały
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Wisi mi to, ja bym sie zatrzymał a nie wpierdalał na środek jezdni, mam nadzieje ze jesteś bezpłodna, baby to jednak mózg może i mają, ale żeby go użyć to kurwa nie bo po co, lepiej się wjebać pod auto niż najechac na brudasa, no kurwa
A Ty tak zawsze się do wszystkich przypierdalasz?? Czy tylko Twój mikropenis powoduje frustrację wobec kobiet??
Droga na filmie wygląda jak by miała dwa pasy ruchu w jedną i w drugą stronę a oni jadą "pod prąd". Jeśli patrzyła przed siebie i nie widziała żadnego auta to co się jej mogło stać??
A Ty tak zawsze się do wszystkich przypierdalasz?? Czy tylko Twój mikropenis powoduje frustrację wobec kobiet??
Droga na filmie wygląda jak by miała dwa pasy ruchu w jedną i w drugą stronę a oni jadą "pod prąd". Jeśli patrzyła przed siebie i nie widziała żadnego auta to co się jej mogło stać??
Mój mikro penis jest zajebisty i dupy go lubią bo jest słodki, śmieszny i mały.
Może geniuszu dlatego , że jak jechała pod prąd , na drodze rowerowej , a wyjechała na ulicę 2 kierunkową , gdy perfidnie widać po samochodzie że to ruch prawostronny a ona wjechała na prawy pas jezdni to musiała by mieć oczy w dupie żeby coś zobaczyć.
Stary mam nadzieje ze nie masz prawka, jak jedziesz swoim pasem, rowerem, autem, skuterem to zmieniasz nagle pas sobie czy oglądasz sie wcześniej do tyłu lub w lusterko?
Mój mikro penis jest zajebisty i dupy go lubią bo jest słodki, śmieszny i mały.
Może geniuszu dlatego , że jak jechała pod prąd , na drodze rowerowej , a wyjechała na ulicę 2 kierunkową , gdy perfidnie widać po samochodzie że to ruch prawostronny a ona wjechała na prawy pas jezdni to musiała by mieć oczy w dupie żeby coś zobaczyć.
Stary mam nadzieje ze nie masz prawka, jak jedziesz swoim pasem, rowerem, autem, skuterem to zmieniasz nagle pas sobie czy oglądasz sie wcześniej do tyłu lub w lusterko?
Akurat wygląda to na drogę z dwoma pasami w jednym kierunku i dwoma pasami w przeciwnym, które przedziela ścieżka rowerowa więc nie wiem po co się tak gorączkujesz.
a wyjechała na ulicę 2 kierunkową
widać jedno auto, po czym wnosisz że to ulica 2 kierunkowa?
Droga na filmie wygląda jak by miała dwa pasy ruchu w jedną i w drugą stronę
Jezdnia z lewej ma dwa pasy jadące w tą samą stronę, potem mamy ścieżkę dla pedalarzy, potem pas zieleni rozdzielający jezdnie i dwa pasy w drugą stronę. To wszystko razem tworzy drogę. Coś takiego: tylko ze ścieżką rowerową dodatkowo:
no chyba że to są dwie osobne drogi oddzielone pasem zieleni i ścieżką co samo w sobie było by bez sensu.
Miałam cie wyjaśnić ale widzę że ktoś już to zrobił jedynym trafnym zdaniem wiadomo już skąd ta frustracja mikropenisie