Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy przykład opóźnienia ewolucji gatunku.
Ale dzidą byś antylopy nie zaj🤬 a ten rowerzysta też nie.
Zauważcie że głupie piździsko nagrywające wyjechało prawie na środek pasa drogowego, szkoda, że akurat nic nie jechało, ciekawe ujęcie by było z firstcam
a niby jak miała go wyminąć inteligencie?
a niby jak miała go wyminąć inteligencie?
Wisi mi to, ja bym sie zatrzymał a nie wp🤬lał na środek jezdni, mam nadzieje ze jesteś bezpłodna, baby to jednak mózg może i mają, ale żeby go użyć to k🤬a nie bo po co, lepiej się wj🤬 pod auto niż najechac na brudasa, no k🤬a

Jak wyjdziesz z kuchni weź chodź z kamerką, mogą być ciekawe materiały

Wisi mi to, ja bym sie zatrzymał a nie wp🤬lał na środek jezdni, mam nadzieje ze jesteś bezpłodna, baby to jednak mózg może i mają, ale żeby go użyć to k🤬a nie bo po co, lepiej się wj🤬 pod auto niż najechac na brudasa, no k🤬a
![]()
A Ty tak zawsze się do wszystkich przyp🤬alasz?? Czy tylko Twój mikropenis powoduje frustrację wobec kobiet??
Droga na filmie wygląda jak by miała dwa pasy ruchu w jedną i w drugą stronę a oni jadą "pod prąd". Jeśli patrzyła przed siebie i nie widziała żadnego auta to co się jej mogło stać??
A Ty tak zawsze się do wszystkich przyp🤬alasz?? Czy tylko Twój mikropenis powoduje frustrację wobec kobiet??
Droga na filmie wygląda jak by miała dwa pasy ruchu w jedną i w drugą stronę a oni jadą "pod prąd". Jeśli patrzyła przed siebie i nie widziała żadnego auta to co się jej mogło stać??
Mój mikro penis jest zajebisty i dupy go lubią bo jest słodki, śmieszny i mały.
Może geniuszu dlatego

Stary mam nadzieje ze nie masz prawka, jak jedziesz swoim pasem, rowerem, autem, skuterem to zmieniasz nagle pas sobie czy oglądasz sie wcześniej do tyłu lub w lusterko?
Mój mikro penis jest zajebisty i dupy go lubią bo jest słodki, śmieszny i mały.
Może geniuszu dlatego , że jak jechała pod prąd , na drodze rowerowej , a wyjechała na ulicę 2 kierunkową , gdy perfidnie widać po samochodzie że to ruch prawostronny a ona wjechała na prawy pas jezdni to musiała by mieć oczy w dupie żeby coś zobaczyć.
Stary mam nadzieje ze nie masz prawka, jak jedziesz swoim pasem, rowerem, autem, skuterem to zmieniasz nagle pas sobie czy oglądasz sie wcześniej do tyłu lub w lusterko?
Akurat wygląda to na drogę z dwoma pasami w jednym kierunku i dwoma pasami w przeciwnym, które przedziela ścieżka rowerowa więc nie wiem po co się tak gorączkujesz.

a wyjechała na ulicę 2 kierunkową
widać jedno auto, po czym wnosisz że to ulica 2 kierunkowa?
Droga na filmie wygląda jak by miała dwa pasy ruchu w jedną i w drugą stronę
Jezdnia z lewej ma dwa pasy jadące w tą samą stronę, potem mamy ścieżkę dla pedalarzy, potem pas zieleni rozdzielający jezdnie i dwa pasy w drugą stronę. To wszystko razem tworzy drogę. Coś takiego: tylko ze ścieżką rowerową dodatkowo:

no chyba że to są dwie osobne drogi oddzielone pasem zieleni i ścieżką co samo w sobie było by bez sensu.
Miałam cie wyjaśnić ale widzę że ktoś już to zrobił jedynym trafnym zdaniem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie