Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@DuckDodgers
Ty na prawdę wróć do tej podstawówki, bo nie rozumiesz co czytasz.
Pomogę Ci i wytłumaczę. Napisałem o tym jak się WYPOWIADA a nie ZACHOWUJE - chyba jest różnica co?
Przecież się wypowiada. "rozjebie go kurwa, rozjebie cie, rozjebie no!"
Ale pewnie gdyby ktoś Ci ubliżał, to pewnie stałbyś grzecznie, podał mu rękę i podziękował
I znowu ta polaczkowatość. To od razu trzeba go rozjebać kurwa!!
Można mieć klasę:
youtube.com/watch?v=JaqrPram1nM
(sadolowe wgrywanie filmików kaputt)
Niech mu dadzą Deontaya Wildera, również pięściaż młodego pokolenia, który wybiłby boks z tej łysej pały.
Po prostu płakać się chce jak czytam komentarze samych speców na tym forum. Szpilka ma 24 lata, na koncie dopiero 16 walk, więc czego wy kurwa chcecie?! Oczekujecie, że przed 20 pojedynkiem będzie miał możliwość walki o mistrzostwo świata? To jest waga ciężka, tam nikt nie chce z nim walczyć z wyższych miejsc rankingowych bo nikt dobrej kasy nie dostanie za walkę z kimś kto nie jest na szczycie rankingu. Zachęcam do przeglądu listy walk braci Kliczko z ich początku kariery. Jak mnie wkurwia takie pierdolenie, zamiast się cieszyć, że jakiś Polak pokazuje się w królewskiej wadze (Tomek niestety już nic nie ugra, chociaż szczerze mu tego życzę) to oczywiście wszyscy cisną, że ciota. Z pojedynku na pojedynek będzie się piął w górę i będzie walczył z coraz to lepszymi zawodnikami. Kibicuję mu z całego serca bo śledzę jego karierę od samego początku, oby mu się udało i został tym najlepszym.
Co nie zmienia faktu że jest burakiem który nie ma najmniejszego pojęcia co to kultura i honor.
już osiąga sukcesy o których Adamek czy Golota w jego wieku mogli tylko marzyć.
Hahahahahahaahahahahahahaha.
Gołota w wieku 18 lat miał już kilka mistrzostw Polski juniorów i bodajże wice mistrzowstwo Europy juniorów. Brązowy medal na igrzyskach w Seulu w wieku 20 lat. Kurwa dobrze że byłeś na treningu bokserskim znawca w chuj.
Uwierz mi: Jest o wiele trudniejszy, od pisania komentarzy w internecie.
Proponuje Ci wziąć udział w sparingu (nawet nie z bokserem, tylko z kimś, kto choć trochę trenował boks). Zobaczysz, że nawet nie będziesz rozumiał tego, co się dzieje podczas walki.
Ziew. Raczej nie skorzystam, bo pracuję głową, więc mam za dużo do stracenia. A ja właśnie mówię, że nie rozumiem tego sportu nawet patrząc na niego. Dwóch typów okłada się na jakimś podeście a tłum się pod to spuszcza z emocji. Po prostu głupia rozrywka dla prymitywów. Nie twierdze, że to jest łatwy kawałek chleba.
Ależ ten sport jest prymitywny...
Boks prymitywny?
Boks to chyba najszlachetniejsza z możliwych sztuka walki, najbardziej honorowa i najczystsza.
Fajnie się czyta te komentarze rozpaczy pisane ze łzami w oczach, gdy jakiemuś Polakowi uda się coś osiągnąć, coś wygrać itd. Szambiarze polaczki byli są i będą Całe życie przesrane, tylko zostawiają ślady upierdolonych w gównie łap na forach, tyle po nich zostaje. Smród, brud i malaria. Trzeba to zaakceptować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów