Nasz ringowy erudyta nie miał ze sobą ważnego dokumentu pozwalającego skazańcom przekraczać granicę "lepszego świata".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Nasz ringowy erudyta nie miał ze sobą ważnego dokumentu pozwalającego skazańcom przekraczać granicę "lepszego świata".
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby ktoś chciał coś więcej eurosport.onet.pl/boks/fiodor-lapin-zdradzil-powody-zatrzymania-artura...
Na granicy z Polską, też tego imbecyla powinni nie wpuszczać.
Wszyscy na niego napierdalają ludzie opamiętajcie się - on ma lać w ryja (najlepiej czarnych) a nie byc literatem, wynaklazcą czy też lekarzem. Jest Polak? jest. Leje w pizdę wszystkich dookoła? leje. Piwko dobrze smakuje jak się ogląda? smakuje. Dalej kibicujcie mohamedowi z dużymi uszami albo komediodramatowi - pudzian, saleta, najman, stary nastula itp. Ja tam za Szpilkę trzymam pasowało bym mieć jakiś obiekt od wyczekiwania na kolejną gale, lubię sporty walki a w tym momencie posucha.
Ps. a to że ma iloczyn inteligencji a nie iloraz mam akurat w dupie. Gołota też bystrzakiem nie jest a za lanie w mordę dużo ludzi go kocha.
Ps. a to że ma iloczyn inteligencji a nie iloraz mam akurat w dupie. Gołota też bystrzakiem nie jest a za lanie w mordę dużo ludzi go kocha.
@up, Kliczko ma tytuł doktora a leje po ryju jak należy. Więc po chuj komu zwykły bandyta ?
macierewicz juz weszy sPISek, napewno zydokomuna sie zmowila przeciwko najbardziej umeczonemu maryjnemu narodowi i nas gnebi
Chyba jego trener, manager, agent czy ktoś w tym stylu dał dupy. On ma walić po ryju, a on załatwiana reszty spraw ma ludzi.
SQT kliczko jest wyjatkiem, do tego pasywnym i mało widowiskowym
@up, czyli łysy imbecyl spinający dupę przed kamerą to dla ciebie widowisko? Ja pierdolę.
Gdyby do Polski nie chcieli wpuścić jakiegoś hamerykanskiego małpiszona z powodu jego kryminalnej przeszłości wybuchłby międzynarodowy skandal. Komorowski pojechałby całowac Obame w dupe w ramach zadośćuczynienia, Polska opublikowała by specjalne przeprosiny do calej Ameryki, wszystkich czarnoskórych, ich matek, rodzin, sąsiadów i właścicieli ale i tak zostałaby okrzyknięta krajem rasistów.
RagicMabbit napisał/a:
SQT kliczko jest wyjatkiem, do tego pasywnym i mało widowiskowym
Boks to nie walka Gladiatorów z lwami żebyś liczył na widowisko Kliczko jest skuteczny i wie o co w zawodowym sporcie chodzi - czyli jak zawsze o kase a żeby ją mieć trzeba być najlepszym i on taki jest .
@RagicMabbit 100% racji
@reszta chuj wam w dupe, bo co mnie interesuje doktorat boksera ( zdobyty w dodatku na ukrainie wiec nic nie trzeba dodawac chyba?). Kliczko walczy w mega nudnym stylu, w jego wykonaniu waga ciezka nie wzbudza emocji. Jestem przekonany ze jaracie sie starymi walkami z czasow chocby Taysona, a Szpila, ktory czesto idze na ryzykowne wymiany potrafi dostarczyc chociaz namiastki takich emocji. pozdro i troche wiary w ludzi
@reszta chuj wam w dupe, bo co mnie interesuje doktorat boksera ( zdobyty w dodatku na ukrainie wiec nic nie trzeba dodawac chyba?). Kliczko walczy w mega nudnym stylu, w jego wykonaniu waga ciezka nie wzbudza emocji. Jestem przekonany ze jaracie sie starymi walkami z czasow chocby Taysona, a Szpila, ktory czesto idze na ryzykowne wymiany potrafi dostarczyc chociaz namiastki takich emocji. pozdro i troche wiary w ludzi
Szpilka o 'dżender': https://www.youtube.com/watch?v=zATMP4eW10Q
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów