@up
Skończ pierdolić, bo Twoje tematy to dopiero zajebisty poziom. 3/10 jakimś chujem się dostały na główną. Tego kutasa to sobie na czoło przyklej.
Zostajesz głoszony za obrazę- pożegnaj sie z kontem platfusie
Pozdrawiam cieplutko
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.______________
Zero smutków, zero złości, wyjebane po całości !!!Śmiać się czy zgłosić cie za gówniany temat?
Zostajesz głoszony za obrazę- pożegnaj sie z kontem platfusie
A dla autora karny kutas za chujowy film.
A dla autora karny kutas za chujowy temat.
wrzutka jest po prostu chujowa
!!Wiadomość z ostatniej chwili!!Temat jest hujowy!
dla mnie, promowanie tego typu ludzi, to jest naprawdę upadek cywilizacji. To już nie ma inteligentniejszych i ciekawszych ludzi do pokazania w tv/internecie? Pewnie zaraz się odezwie jakiś fanboy sportów walki i idiotów "on nie ma być elokwentny, tylko dobrze walczyć'' ... Ale to chyba się nie musi wykluczać? Chyba nie każdy bokser/sportowiec musi być idiotą ? Chyba, że o czymś nie wiem. A skoro jest bezbarwnym, nudnym, nieciekawym kmiotem to po co to w ogóle pokazywać? Kto to w ogóle ogląda?
tak kurwa, ale z Żyły to pewnie śmieszki ciśniesz że ja pierdole.
Jeszcze wymagaj od niego żeby recytował, śpiewał i tańczył a do tego oczywiście wypowiadał się z gracją i powabnościa, weźcie spierdalajcie wszyscy. W głowie nie ma, ale napierdala się dobrze i za to go cenie, reszta się dla mnie nie liczy.
polska mentalnosc - hejtowac wszystko i wszystkich za wszystko. tak bylo jest i bedzie
You must die I alone am bestdla mnie, promowanie tego typu ludzi, to jest naprawdę upadek cywilizacji. To już nie ma inteligentniejszych i ciekawszych ludzi do pokazania w tv/internecie? Pewnie zaraz się odezwie jakiś fanboy sportów walki i idiotów "on nie ma być elokwentny, tylko dobrze walczyć'' ... Ale to chyba się nie musi wykluczać? Chyba nie każdy bokser/sportowiec musi być idiotą ? Chyba, że o czymś nie wiem. A skoro jest bezbarwnym, nudnym, nieciekawym kmiotem to po co to w ogóle pokazywać? Kto to w ogóle ogląda?
A co mają zabraniać bokserom walczyć, bo nie potrafią się wypowiadać? I tak powiem, że generalnie bokser nie ma się wypowiadać, tylko napierdalać. W ogóle co to za debilne uogólnienie, że musi. Tego chyba nawet nie trzeba tłumaczyć. W sejmie, gdzie powinna zasiadać elita narodu jest multum idiotów. Zakładam, że nawet w twoim najbliższym środowisku znalazłbym paru. Inna sprawa, że ludzie oglądają idiotyczne programy, typu taniec, śpiew czy cośtam z gwiazdami.
Szpilka rzeczywiście jest przereklamowanym kutasem, wielki bojownik ulicy na ringu okazuje się być zawodnikiem miernym. No nie lubię go i już.
@likantrop, hahahaha, to są dopiero jajca. A mamie się też poskarżyłeś czy tylko moderatorom?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów