📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
przynajmniej ogródek łatwo wyhakuje, wystarczy że się po grządkach przejdzie
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Teraz chcę zobaczyć, jak się podciera.
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
Bór w odróżnieniu do Boga istnieje. Więc szansa na to, że ci pomoże w potrzebie jest stosunkowo większa, ja się modlę na przykład do Wałujewa.
Grozny, skurwiel, owłosiony, niby to samo co Bóg ale jednak jest namakurwacalny
Bór w odróżnieniu do Boga istnieje. Więc szansa na to, że ci pomoże w potrzebie jest stosunkowo większa, ja się modlę na przykład do Wałujewa.
Grozny, skurwiel, owłosiony, niby to samo co Bóg ale jednak jest namakurwacalny
Uchowaj mnie Boże w borze przed takim :0
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
prawie jak grabie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów