📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@lewoskrzydlowy
to sa brazyliczycy ty tępy ignorancie.
Moj ojciec opowiadal mi ze jak chodzil do szkoly pod stawowej to mieli jakas nauczycielke uwielbiajaca byc linijka po lapach z byle powodu, moj ojciec natomiast mial tego pecha ze byl mankutem <mam to po nim > i ten fakt wystarczyl owej nauczycielce zeby tą linijka go oduczac pisania lewa reka. Pewnego razu moj ojciec nie wytrzymal i gdy ta brala zamach zeby kolejny raz przylozyc on zacisnal piersc przez co nauczycielka sama sobie przylozyla w dlon, ktora przytrzymywala jego zeby nie zabral gdzes na bok. ponoc od tamtej akcji babka juz ani razu nie uzyla linijki do tych celow
Za dojebanie ciapatemu piwko:D
@UP
Kurwa, wróć do kuchni i nie pisz głupot więcej.
Kurwa, wróć do kuchni i nie pisz głupot więcej.
Shisha1990 albo chodź do łóżka, skoro tak pierdolisz to sie na coś przydasz...
Cytat:
jak chodzil do szkoly pod stawowej
pod stawowej? a do pod jeziorowej albo pod rzecznej nie chodził?
@up: zapomniałeś o podmorskiej pomorskiej.
jak u mnie w podstawowce na lekcjach matematyki.
tylko ze tam dostawalo sie wielka drewniana linijka od nauczyciela.
tylko ze tam dostawalo sie wielka drewniana linijka od nauczyciela.
trzeba dawać ostrzeżenie w stylu "uwaga, ciapaci", bo można zawału dostać mając słuchawki na uszach. Swoją drogą już wiem, dlaczego lubią kozy. Podobne dźwięki.
Pewnie wyjebal nie ta koze co trzeba i ma za swoje
KorkyTaczer napisał/a:
@lewoskrzydlowy
A to Brazylijczyk nie moze być ciapaty? Albo ciapek Brazylijczykiem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów