📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie bawcie się sterydami. Tam w "sporcie sterydowym" to te wszystkie sławy ostatnio umierają jeden po drugim. O problemach ze zdrowiem do końca życia i śmierciach no-nejmów nigdy się nie dowiecie
przystojny mężczyzna stawia
Co za gupi chooj
To było wiadome od początku, nawet ten typ wiedział że nie da rady.
A to że "gryf" się ugiął od ciężaru to nie znaczy że tam było najebane kilkaset kilo - po prostu wykonany z takiego materiału by się giąl na pokaz hahahah
A to że "gryf" się ugiął od ciężaru to nie znaczy że tam było najebane kilkaset kilo - po prostu wykonany z takiego materiału by się giąl na pokaz hahahah
Najebał pedał do kamery sztucznych ciężarów i się zesrał jak cipa. Ciężar jest pod kamerkę, a technika ważniejsza jak bujany chuj co żelastwa najebał i biceps robi w zasadzie plecami.
Widzę sami znaswcy od ciągów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów