Wersja rosyjska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Na miejscu trenera w momencie jak zobaczyłbym kamerę i napis w górnym rogu "Failsworld" to już ustawiałbym się za chłopaczkiem żeby łapać sztangę, bo wiadomo że filmik kręcą
Ten napis jest dodany przez gościa który obrabiał ten filmik na komputerze, nie ma go na ścianie.
Ten napis jest dodany przez gościa który obrabiał ten filmik na komputerze, nie ma go na ścianie.
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Obie próby spalone.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów