Hipsterzy - jeśli z nimi wejdzie do nas nowa fala gejostwa, to bagnet w dłoń. "Wiecie co z nimi robić".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kolejne próby nazwania tego samego pojebania na umyśle w celu chyba akceptacji
bo jeden z modów jest hipsterem:D
Widocznie był chujowy. Albo to post widmo.
a na koniec są adresy wszystkie możliwe oprócz twitera i fb. a przecież tego wszyscy używają
To ja ten post widmo powtórzę bo ma przekaz xD
Przyznam szczerze, że bardziej chujowej twórczości dawno nie widziałem. To przykre, że tak tanie pseudofilmiki opuszczają kamery ich twórców. Ale dam piwo jeśli autor postu obieca, że więcej podobnych produkcji nie będzie zamieszcxzał na łamach tego portalu. Jakim kurwa cudem takie gówno opuściło poczekalnie ja się pytam!?!
(Teraz jest bez caps locka panie moderatorze)
W mordę oni są jak policjanci, dobrze że mandatów nie dają
... twoja stara
Przyznam szczerze, że bardziej chujowej twórczości dawno nie widziałem. To przykre, że tak tanie pseudofilmiki opuszczają kamery ich twórców. Ale dam piwo jeśli autor postu obieca, że więcej podobnych produkcji nie będzie zamieszcxzał na łamach tego portalu. Jakim kurwa cudem takie gówno opuściło poczekalnie ja się pytam!?!
(Teraz jest bez caps locka panie moderatorze)
W mordę oni są jak policjanci, dobrze że mandatów nie dają
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów