Nasze filmy to nie tylko dopracowane kadry i historyczne fakty... Czasem eksplorujemy na luzie, dla własnej zabawy. Ten film jest idealnym tego przykładem. Krótka forma na stałe zagości na naszym kanale, mamy nadzieję, że przypadnie Wam do gustu! Brudno, trudno i czasem kur*a się wyrwie... Taka karma! Enjoy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze rozbrajało mnie przy wycieczkach po sztolniach, że oprowadzający proponowali "przejście podziemną trasą niedostępną dla turystów" co miało nadać klimat grozy i pewne poczucie adrenaliny. W pewnym sensie słuszne, bo jak się przejścia nie zna to wiadomo, że żeby zapuścić się w takie miejsce trzeba je znać. Więc kiedyś, kiedy pracowałem jeszcze jako górnik (robiłem przebudowy chodników górniczych w kopalni miedzi, przechodziłem przez zawały na sztolniach m.in. na sztolni w zabytkowej kopalni uranu w Kletnie) to mialem okazje wejśc w kilka takich miejsc i zobaczyć to i owo. Wiecie co jest "najlepsze"? że ludzie czasami włażą w niektóre miejsca nie zdając sobie sprawy z zagrożenia. Niezabudowane górotwory, ociosy pozostawione same sobie, albo jakieś nawisy, które przez X lat się nie osunęły itp. Nie ujmuję Wam znajomości tematu absolutnie i fajną macie zajawkę, więc daję piwko, ale warto o tym pamiętać, że przechodzi się 50 razy w jednym miejscu a za 51 może byc różnie. W każdym razie 3 mam kciuki za Was, ale pamiętajcie, że natura to taka trochę kurwa pozdrawiam
Nie ujmuję Wam znajomości tematu absolutnie i fajną macie zajawkę, więc daję piwko, ale warto o tym pamiętać, że przechodzi się 50 razy w jednym miejscu a za 51 może byc różnie. W każdym razie 3 mam kciuki za Was, ale pamiętajcie, że natura to taka trochę kurwa - pięknie powiedziane! W temacie siedzimy i każdy z nas ma bezpiecznik w głowie. Dzięki za ciepłe słowa, pozdrawiamy!
Jak siedzicie w temacie to może wiecie co się teraz dzieje z tymi odkryciami we Włodarzu? Coś tam było zgłaszane ale teraz ciszaaa że nic nie wiadomo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów