📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by miała cycki to by zaamortyzowaly.
(rozkłada ręce przy upadku jak baba)
(rozkłada ręce przy upadku jak baba)
Wygląda jak farbowany rudy, dobrze mu tak.
I believe I can fly
ungubungu napisał/a:
Dobrze, że nie założył kasku.
Właśnie tego nie rozumiem. Fajna zabawa na skateparku i upadki też się zdarzają ale zobaczyć tam kogoś w ochraniaczach i kasku to fenomen.
Nie wiem, to jest jakiś wstyd dbać o to żeby nie być połamanym/roślinką? Albo chociaż zminimalizować to ryzyko.
Pietrushka napisał/a:
Właśnie tego nie rozumiem. Fajna zabawa na skateparku i upadki też się zdarzają ale zobaczyć tam kogoś w ochraniaczach i kasku to fenomen.
Nie wiem, to jest jakiś wstyd dbać o to żeby nie być połamanym/roślinką? Albo chociaż zminimalizować to ryzyko.
Ujma na honorze xD
Pietrushka napisał/a:
Wstyd do pierwszego zdarcia ryja lub wygiecia reki o 180, po takiej glebie nauka jest wrecz natychmiastowa i pierwsze co zrobi po sciagnieciu gipsu pojdzie do sklepu kupic te "wstydliwe ochraniacze" z zycia wziete
ungubungu napisał/a:
Dobrze, że nie założył kasku.
tylko w tym przypadku przydałby się kask bardziej rowerowy niż na deskorolkę, o np. taki:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów