📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widać, ten latynoski skater cierpiał na wrodzona alergię na używanie kasku. Rezultat widoczny na filmie.
Jak to twardziele mówią ; kaski i ochraniacze są dla ciot i pedałów 🤣
Oj dzieci, dzieci...
Tutaj widzimy typową padaczkę, po wstrząśnienie mózgu. Zrobił się reset i tyle.
Pierwsza pomoc prima sort k🤬a.
Łapanie za nogi itp.
Jak nie wiesz, co robic w takich sytuacjach, to się k🤬a nie udzielaj!
Łapanie za nogi itp.
kurła, latynosi z minimalną wiedzą z zakresu pierwszej pomocy! świat się kończy!
Bazyli.Kapusta napisał/a:
A koledzy swoją pierwsza pomocą właśnie go dobijają, albo robią z niego roślinkę.
Szkoda chłopaka, bo już chyba nie zar🤬a.
Jak szkoda?
Rozj🤬 się na własne życzenie.
Kask, ochraniacze? A po co a na co to komu?
Deska to hobby dla masochistów.
Autystyczny napisał/a:
Oj dzieci, dzieci...
Łapanie za nogi itp.
co ty p🤬lisz!? nawet głowę trochę zabezpieczyli

Wesoła przygoda familijna. Dobrze że kask zamortyzował upadek, mogłoby się jeszcze coś stać.
Ladny trik, ale zabraklo mi jeszcze calusa z samochodem na koniec, a tak tylko koledzy pomogli mu zatanczyc jego ostatni taniec...
Pozostaje mieć nadzięję, że tego warzywka nie prześlą w ramach dostaw Mercosur.
Autystyczny napisał/a:
Oj dzieci, dzieci...
Łapanie za nogi itp.
P🤬lisz trochę. To nie padaczka, ani nie po wstrząśnieniu mózgu, to tak nie działa. Przyk🤬ił potylicą, uszkodził część mózgu zwaną móżdzkiem, dostał paraliżu układu nerwowego. Opcje dwie - warzywo albo dead.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie