📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:47

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cezzar napisał/a:
Chyba dostał parkinsona
Tak, w nagrodę za udaną sztuczkę.

A koledzy swoją pierwsza pomocą właśnie go dobijają, albo robią z niego roślinkę.
Szkoda chłopaka, bo już chyba nie zar🤬a.

Bazyli.Kapusta napisał/a:
A koledzy swoją pierwsza pomocą właśnie go dobijają, albo robią z niego roślinkę.
Możesz rozwinąć wypowiedź? Pionizacja w takich przypadkach szkodzi?
Lobo24 napisał/a:
Możesz rozwinąć wypowiedź? Pionizacja w takich przypadkach szkodzi?
Tutaj do pionizacji była potrzebna mocna smycz z obrożą. Obroża na szyję i do góry z delikwentem!
Próba rozchodzenia tego na leżąco wyszła im średnio. Pionizacja by go uratowała
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie