Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie się wydaje, że jest trochę za nisko na spadochron, na oko wygląda to na wysokość zbliżoną do piątego lub szóstego piętra przeciętnego budynku. Myślę, że raczej chciał zjechać po zboczu poniżej skał, ale po prostu skoczył zbyt daleko i spadł na płaski teren.
Mnie się wydaje, że jest trochę za nisko na spadochron, na oko wygląda to na wysokość zbliżoną do piątego lub szóstego piętra przeciętnego budynku. Myślę, że raczej chciał zjechać po zboczu poniżej skał, ale po prostu skoczył zbyt daleko i spadł na płaski teren.
to źle Ci się wydaje
Odpowiedź piękna XDD
Z tego pisze w tym artukule to Holender zabił się na Stubaiu, a na filmie jakiś Amerykanin robi backflipa w Stanach albo Kanadzie. Zresztą jak opublikowali helmet cama to na 99% żyje.
Masz linka? Bym zobaczył
to źle Ci się wydaje
Może rzeczywiście jest nieco więcej, niż 5-6 pięter, ciężko ocenić po filmie z kamery z szerokokątnym obiektywem, ale i tak wysokość wygląda na zbliżoną do tej z podobnego filmu. To i tak bardzo nisko, niewiele powyżej rekordu świata na najniższy base jump, trudno byłoby czegoś takiego oczekiwać po kimś, kto nie specjalizuje się w tej dziedzinie. To, że miał plecak, nie oznacza od razu, że był to spadochron.
Może rzeczywiście jest nieco więcej, niż 5-6 pięter, ciężko ocenić po filmie z kamery z szerokokątnym obiektywem, ale i tak wysokość wygląda na zbliżoną do tej z . To i tak bardzo nisko, niewiele powyżej rekordu świata na najniższy base jump, trudno byłoby czegoś takiego oczekiwać po kimś, kto nie specjalizuje się w tej dziedzinie. To, że miał plecak, nie oznacza od razu, że był to spadochron.
oczywiście, że to tego nie oznacza, ale na moje to ziomek ma z 40 - 50 m do gruntu, a takich filmików gdzie te auto spadochrony na nartach ich łapią na skarpach jest w chuj go youtube, nie będę tu zaśmiecał. Jak ktoś kiedyś mądrze napisał " filmiki z youtuba są na youtuba"