📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Głupia babą, szkoda dzieciaka bo przy takiej to może dlugo nie pociągnąć
chorym napisał/a:
Młody ładnie przyjebał głową o beton, ale dobrze że miał kask
i w dodatku zaśmiewa się tak więc wszystko okej
biedny dzieczaczek
RobsoN napisał/a:
Wjebac się z bachorem do skateparku, to trzeba mieć wióry zamiast mózgu.
tego jest od chuja w sieci jak madeczki sie z bombelkami wpierdalaja i notabene na naszym rodzimym podwórku
loky napisał/a:
Skateparki tylko dla skaterów.
Szkoda, że nie z ich pieniędzy są budowane
Ty a sądzisz że skatepark jest projektowany dla 4 latka na trójkołowej hulajce? jak tak to też żeś dobrze matce spod sraki na beton pierdolnął.
loky napisał/a:
Ale wiesz, że te same madki miały problem, że młodzież jeździ pod blokami, galerie itd. a gdy przenieśli się do skateparku o e też tam muszą się wjebac
loky napisał/a:
100% opłacone przez gówniaki i ich niepracujące matki na zasiłkach
taki skejt nawet jak nie pracuje to dostaje kieszonkowe od pracujących rodziców idzie wydaje na monstera w żabce i pieniądze z vatu oraz podatku cukrowego idą na budowe...
Zresztą wpierdalać się na skatepark z gówniakami to tak jakbym ja ze znajomymi wjebał się na plac zabaw i budował zamki z piasku, niby mamy do tego prawo ale wszyscy się krzywo patrzą
RobsoN napisał/a:
Wjebac się z bachorem do skateparku, to trzeba mieć wióry zamiast mózgu.
A Ty się dalej idioto łudź, że to twoja żona zajmie się dzieckiem, ty będziesz musiał, inaczej umrze, albo będzie miało przejebane, ona będzie imprezować i leżeć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów