📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak suczka na rolkach to kolega chyba wyposzczony. Jak sztuczka na rolkach to 10/10
Mamusia z dzieckiem w skateparku, tego jeszcze nie widziałem
Wjebac się z bachorem do skateparku, to trzeba mieć wióry zamiast mózgu.
zeroxdeys napisał/a:
Na dodatek tłusta świnia. Zagrożenie dla użytkowników parku jak widać
zeroxdeys napisał/a:
Nawet nie wiesz jaki to jest wkurwiający problem w miastach. Jeszcze jebane stawiają zasady żeby uważać bo tu dziecko jeździ i ma prawo z tego korzystać. Takim tępym gamoniom powinny być mandaty rozdawane.
xPaJaCx napisał/a:
Nawet nie wiesz jaki to jest wkurwiający problem w miastach. Jeszcze jebane stawiają zasady żeby uważać bo tu dziecko jeździ i ma prawo z tego korzystać. Takim tępym gamoniom powinny być mandaty rozdawane.
Skateparki tylko dla skaterów.
Szkoda, że nie z ich pieniędzy są budowane
Kurwiszcze wlazło chuj wie po co z bękartem na rampę. Powinno się kutasem wychłostać po ryju szmatę a bękartowi z buta w pysk wjechać za karę.
A ta pinda gdzie się pcha? Co nie widzi, że gościu wyczynowo śmiga? Rownie dobrze z dzieckiem rowerem na autostradę może pójść.
Skate parki nie są miejscem dla bachorów koniec tematu, jeżeli komuś trzeba tłumaczyć dlaczego to znaczy że ma gówno obtoczone wiórami z przyklejonym znaczkiem BMW zamias mózu. Nie rozumiem dla czego współczesne roszczeniowe cebulactwo ma taką tendencję do pchania gówniarzy w miejsca dla nich nie przeznaczone, nie pilnowania ich i snucie pretensji kiedy stanie się krzywda że dlaczego ktoś nie uważał albo nie pilnował ich bachorów no kurwa ludzie..
dgfdfg napisał/a:
Kurwiszcze wlazło chuj wie po co z bękartem na rampę. Powinno się kutasem wychłostać po ryju szmatę a bękartowi z buta w pysk wjechać za karę.
Spokojnie debilu. Ciebie starzy napierdalali po łbie i widać jaki tego efekt.
Ze skateparków mogą też korzystać dzieci, ale zazwyczaj jest to obwarowane takimi regułami jak wymóg korzystania z kasków i ochraniaczy, opieka przez pełnoletnią osobę, czasem jest też dolna granica wieku dla dzieci które mogą skorzystać z takiego obiektu, w końcu małe dzieci i tak nie będą miały jak wykorzystać takiej infrastruktury, dla nich są place zabaw. Tutaj madka weszła z bomblekiem na obiekt bez upewnienia się że nikt z niego nie korzysta, do tego bez żadnych ochraniaczy oraz kasku.
Jeździć na desce to trzeba być wióry zamiast mózgu.
Po chuj to budować chyba dla jakiś niedojebów.
Po chuj to budować chyba dla jakiś niedojebów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów