📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Chujowo. Wykonujesz swoją dość chujową pracę, a jeszcze jakaś niekompetentna kurwa zjebała montaż sprzętu, przez co tracisz zdrowie.
Współczuję.
Współczuję.
sothis napisał/a:
Chujowo. Wykonujesz swoją dość chujową pracę, a jeszcze jakaś niekompetentna kurwa zjebała montaż sprzętu, przez co tracisz zdrowie.
Współczuję.
Komu? Temu transowi ? Specjalnie tak zrobił żeby to spierdolenie umysłowe ryja se rozwaliło.
To nie trans tylko Drag Queens. Douczcie sie. Pozdrowienia od pedala ✌
Pedator napisał/a:
Chuj mu w dupe zboczeńcowi.
Wbrew Twoim intencjom, dla niego to brzmi jak "spełnienia najskrytszych marzeń życzę". Tak czy siak, tranzystory lecą na łeb. Lub kolana
Mam nadzieję że nie dość że rozpierdolili siebie to jeszcze kilku fanów tej dewiacji na dole.
sothis napisał/a:
niekompetentna kurwa zjebała montaż sprzętu
Zapis z monitoringu:
~...technik od uprzęży: — To ile ważysz? — zapytał to chudsze.
— Ja, ekhem — tu to chudsze zatrzepotało sztucznymi rzęsami — 38 kilogramów, jestem na diecie.
— A ty? — technik zapytał to większe.
—Ja? Hihi! — kretyńsko zarżało to większe — ja 39, bo jestem na dwóch dietach...
A potem się czepiają gościa, że ustawił wszystko zgodnie z danymi zeznanymi przez zboczeńców.
Kotwę montowała pewnie jakaś baba.
Chyba te pedryle mają jednak coś w sobie z kobiety ..
podobnie jak kobiety skłamały w sprawie wagi no i lina nie wytrzymała nadwagi
podobnie jak kobiety skłamały w sprawie wagi no i lina nie wytrzymała nadwagi
SloppySlothAdam napisał/a:
To nie trans tylko Drag Queens. Douczcie sie. Pozdrowienia od pedala ✌
Trans to nie tylko transseksualisci ale też transwestyci ,czlyli te cioty drag qeens , doucz się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów