📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
I tak szacun ja bym tak nie wyjebał salta a ta chuda bladź może co ćwiczyła w młodości wiadomo to te kurwa emeryty się tak dzisiaj ubierają wszystkie szmaty co tylko jest po pewexach wsiadasz do empeku a tam dziadek gangstera ortalion, babka gothka kurwa cyrki, kompensują stare dziady że se nie mogli za młodości kupić
Edek tez kiedyś zrobiłem sztuczkę na trampolinie i miesiąc w kołnierzu chodziłem. Osoba co to wymyśliła powinna się w piekle palić haha
Vinyl napisał/a:
I tak szacun ja bym tak nie wyjebał salta a ta chuda bladź może co ćwiczyła w młodości wiadomo to te kurwa emeryty się tak dzisiaj ubierają wszystkie szmaty co tylko jest po pewexach wsiadasz do empeku a tam dziadek gangstera ortalion, babka gothka kurwa cyrki, kompensują stare dziady że se nie mogli za młodości kupić
Nie pij już.
ile ty ważysz jebany grubasie, że to jest dla Ciebie nie wykonalne hmm ??
Seligos napisał/a:
I tak to jest jak się za dużo popuści łańcucha...... a mogła sobie spokojnie w kuchni zmywać.....
W odróżnieniu od ciebie są pary które się kochają. A ci wszyscy co nazywają kobiety zmywarkami to przeważnie przegrywy życiowe co jedyne zostało to wylać swoją złość i nienawiść w internecie. Nawet mi was nie żal takich lumpów jak ty. Nara lamusie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów