📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pralpunkt napisał/a:
Huj mu w dupę zmarnował dobrze zapowiadający się materiał
ale trochę jak duch wygląda
Pralpunkt napisał/a:
Postaraj się dla nas o lepszy z Twoim udziałem.
Pralpunkt napisał/a:
chuj tobie w dupe mogły być cycki a jest zwykły frajer z ćwierć mózgiem-współczuje rodzinie
sadoman napisał/a:
chuj tobie w dupe mogły być cycki a jest zwykły frajer z ćwierć mózgiem-współczuje rodzinie
Jprd jaki bełkot
Ile mamrotów obaliłeś?
Na moje oko, to wygląda na magię, nie byle jaką rzecz jasna, ale plastarą elfią magieee. Są różne typy magii i nie będę ich wymieniał, bo byście się zanudzili na śmierć. Magia której użył daje możliwość zmiany pozycji ciała w obrębie własnej osi. Jest to trudna magia, lecz nie niemożliwa do nauczenia.
Spójrzcie na to, jak jechał.. miał nogi ułożone po obu stronach motocyklu, lecz gdy ciężarówka go trąciła, zmienił pozycję i zachował życie. Mogł tego nieświadomie użyć gdyż nie jest elfem, ale taka moc daje wiele możliwości. Jedną z nich jest, uratowanie życia, zaś drugą powalenie przeciwnika.
Istnieją różne metody wykorzystania tego zaklęcia, ale Wam wystarczą te dwa typy. Pamiętajcie, dzień którym stąpacie lewą nogą nie jest złym dniem, bo taka dola. Jest złym, boście tak wymyślili. "Saden"
Spójrzcie na to, jak jechał.. miał nogi ułożone po obu stronach motocyklu, lecz gdy ciężarówka go trąciła, zmienił pozycję i zachował życie. Mogł tego nieświadomie użyć gdyż nie jest elfem, ale taka moc daje wiele możliwości. Jedną z nich jest, uratowanie życia, zaś drugą powalenie przeciwnika.
Istnieją różne metody wykorzystania tego zaklęcia, ale Wam wystarczą te dwa typy. Pamiętajcie, dzień którym stąpacie lewą nogą nie jest złym dniem, bo taka dola. Jest złym, boście tak wymyślili. "Saden"
Widać że ćwiczy kejkuszin
O kurwa, myślałem że to tylko na filmie, ale oni naprawdę istnieją- kamera uchwyciła jumpera
I tak oto na sadistica zwitały szury
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów