Czary Silana Amba Fatima, była piłka i już jej ni ma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czemu ale wydaje się prawdziwe :o albo tak mistrzowsko zmontowane
@up After effects, jakiś zajebiście nienaturalny lot tej piłki poza tym wątpię,że piłka do stołowego tenisa rozjebałaby tkaiego ogóra. No chyba,że wcześniej trzymał go w dupie w celu rozmiękczenia.
@up jak byś wiedział piłka do ping ponga , może lecąc zrobić 180 stopni .
Niemożliwe, by ping pong ważący pare gram rozjebał w strzepy ogórka...
Jak podkręcę piłke to może zrobić nawet kilka tysięcy stopni, nie tylko pół obrotu ;D
Jak podkręcę piłke to może zrobić nawet kilka tysięcy stopni, nie tylko pół obrotu ;D
To jest chyba piłka do golfa, piłka do golfa potrafi zrobić poważną krzywdę ogórasowi
Koleś z ogórkiem w ryju... Jak widać, przyzwyczajony.
To jest chyba piłka do golfa, piłka do golfa potrafi zrobić poważną krzywdę ogórasowi
pilki do golfa nie uderzylby tak mocno paletka do pingla, nie mowiac juz o takim locie i rotacji, natomiast pilka do ping ponga nie rozjebalaby ogora z taka sila. Wniosek jest jeden - fejk jak chuj.
konrad_n napisał/a:
pilki do golfa nie uderzylby tak mocno paletka do pingla, nie mowiac juz o takim locie i rotacji, natomiast pilka do ping ponga nie rozjebalaby ogora z taka sila. Wniosek jest jeden - fejk jak chuj.
Ty miałeś kiedyś w ręce piłeczkę do golfa?
Ezoteryk napisał/a:
@up jak byś wiedział piłka do ping ponga , może lecąc zrobić 180 stopni .
Chodzi o taki skok na kilku klatkach. Nie o to,że zakręca.
W momencie gdy facet łapie piłeczkę, widać że nie jest gładka jak piłka do ping-ponga, a więc jest golfowa
kurwa lepiej bym to zmontował w sony ericssonie w virtual dj
Jak zwykle zebrali się specjaliści
Następnym razem jak będę miał jakiś problem z fizyką lub AE to do którego kozaka się odezwać ?
Następnym razem jak będę miał jakiś problem z fizyką lub AE to do którego kozaka się odezwać ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów