Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy tylko ja widzę że ten młot ma gumową rączkę ?
I kret takiej barwy jest u człowieka w tętnicach , jakim cudem nawet przez zmiażdżenie jakieś organów czy żeber dostała by się do płuc/ przełyku w takim czasie ?
Mój skromny werdykt : fake !
akurat w plucach jest i ciemna (z CO² z malego obiegu) i jasna (utlenowana, ktora plynie do lewej czesci serca i zostaje wypchnieta na obieg duzy). IMO ta krew jest ciemna
Czy ja wiem czy fake, może zebra przebiły płuca a przepona momentalnie się skurczyła i wypchnela powietrze z krwią z płuc.
ale wtedy krew rozbryzgnęłaby się jak podczas krztuszenia .
I kret takiej barwy jest u człowieka w tętnicach , jakim cudem nawet przez zmiażdżenie jakieś organów czy żeber dostała by się do płuc/ przełyku w takim czasie ?
Szanowny Panie specu:
1. Młotki z gumową rączką są znane z lepszego przekazywania energii kinetycznej. Być może użycie go było błędem.
2.Ciecz, która wydostała się z ust wcale nie musiała być krwią tętniczą - marne na to szanse.
Prędzej cofnęła się treść pokarmowa, możliwe wymieszana z krwią z pękających organów, czyli jednak układ pokarmowy, nie oddechowy. Wcale nie musiało być tam krwi, a facet może mieć się dobrze.
3. Fejk, nie fejk - szanse równe.
poprzedni coś uszkodził, ten tylko dobił
Tego, czy krw jest tetnicza, czy żylna, po filmiku nie masz co probowac oceniac. A to co w praktyce sie stalo - zwroc uwage na to, gdzie koleś zostal walnięty. Trzasnęły tu dwie rzeczy - żołądek i wątróbka/ śledziona. Puerwsze zapewniło drogę do japy, drugie - ilośc posoki.
Zaomnialam dodac byl to niedawno podobny *ten sam?) dilmik - tam troche bardziej sie rozpisalam na temat opcji skąd krew w mordzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów