📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy tylko ja widzę że ten młot ma gumową rączkę ?
I kret takiej barwy jest u człowieka w tętnicach , jakim cudem nawet przez zmiażdżenie jakieś organów czy żeber dostała by się do płuc/ przełyku w takim czasie ?
Mój skromny werdykt : fake !
I kret takiej barwy jest u człowieka w tętnicach , jakim cudem nawet przez zmiażdżenie jakieś organów czy żeber dostała by się do płuc/ przełyku w takim czasie ?
EvilDog napisał/a:
Czy tylko ja widzę że ten młot ma gumową rączkę ?
A kamień z biszkopta czy nadpiłowany?
Bo oni biją młotami z gumową rączką wtedy młot ma większe pierdolnięcie.
Ludziom tu głowy zardzewiałą łyżeczką odcinają a wy się nad gumowym młotkiem brandzlujecie?
Czy ja wiem czy fake, może zebra przebiły płuca a przepona momentalnie się skurczyła i wypchnela powietrze z krwią z płuc.
rany, przecież to show, więc i aktorzy mają rekwizyty. A gapie pewno jak w szoku to i lepiej rzucają na tacę
EvilDog napisał/a:
I kret takiej barwy jest u człowieka
W dupie. Nie wiem, gdzie jeszcze u człowieka może być kret.
No i to krew tętnicza jest jasna, żylna ciemna.
pazuzu napisał/a:
Czy ja wiem czy fake, może zebra przebiły płuca a przepona momentalnie się skurczyła i wypchnela powietrze z krwią z płuc.
Tyle że krew z płuc jest jasna.
Które to okrążenie internetu.?
żmij napisał/a:
W dupie. Nie wiem, gdzie jeszcze u człowieka może być kret.
No i to krew tętnicza jest jasna, żylna ciemna.
To fakt, że w dupie. Mi też czasem, krecik puka w taborecik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów