📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Damundo pewnie jesteś ojcem heheh ja tak samo pomyślałem... mój młoldszy potrafi 2 razy w roku po nowy tel. przyjść..
Trzeźwość to stan przejściowy...
@2up
To chujowy z Ciebie ojciec, skoro dzieciaka rozbestwiasz i 2 razy w roku kupujesz mu nowy telefon...
To chujowy z Ciebie ojciec, skoro dzieciaka rozbestwiasz i 2 razy w roku kupujesz mu nowy telefon...
o ja pierdole jakie śmieszne
popłakałem się ze śmiechu
dawno tak dobrego filmiku nie widziałem
popłakałem się ze śmiechu
dawno tak dobrego filmiku nie widziałem
tralalala1 napisał/a:
Damundo pewnie jesteś ojcem heheh ja tak samo pomyślałem... mój młoldszy potrafi 2 razy w roku po nowy tel. przyjść..
a potem rosna takie debile jak na filmiku
Za pieniądze kupisz znaczek jabłuszka, ale nie mózg.
Damundo napisał/a:
I po kolejne tysiące dolarów do tatusia na nowego.
tysiace? widze, ze nigdy iphone nie miales...nowke sztuke kupisz za mniej niz tysiac dolarow...
@up baranie to było "w cudzysłowiu" ale zbyt głupi jesteś, żeby to zrozumieć.
p.s nie pójdę do kuchni bo mój komp jest w kuchni i właśnie gotuję pyszną zapiekankę z tortellini i serem <3
p.s nie pójdę do kuchni bo mój komp jest w kuchni i właśnie gotuję pyszną zapiekankę z tortellini i serem <3
@lohan, szczerze gówno mnie obchodzi ile kosztuje ten badziewny telefon
@Janeo kobieta idealna
@Janeo kobieta idealna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów