Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nosz k🤬a dramat z tym tik tokiem na czcigodnym sadolu
Za takie filmiki, powinien być ban !
A ja k🤬a mać, powinienem ostrzeżenie otrzymać (i każdy inny) bo z rozpędu dałem piwo.

A ja k🤬a mać, powinienem ostrzeżenie otrzymać (i każdy inny) bo z rozpędu dałem piwo.

Na ten Nowy Rok - wszystkim, nieżonatym Sadolom życzę równie gospodarnych i zwinnych partnerek

Ja p🤬le co za kaleka, jej to nawet strach by było powierzyć k🤬sa do obrobienia z obawy ze coś odwali

JoSeed napisał/a:
Na ten Nowy Rok - wszystkim, nieżonatym Sadolom życzę równie gospodarnych i zwinnych partnerek
Dlaczego dyskryminujesz w swych życzeniach tych żonatych?? ja też chciałbym mieć taką gospodarną i zwinną partnerkę, tylko żeby żona się nie dowiedziała xd
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Geraldinio napisał/a:
Dlaczego dyskryminujesz w swych życzeniach tych żonatych?? ja też chciałbym mieć taką gospodarną i zwinną partnerkę, tylko żeby żona się nie dowiedziała xd
Pardąsik, życzę WSZYSTKIM PANOM 🥳
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Nosz k🤬a dramat z tym tik tokiem na czcigodnym sadolu
Jak ja pisałem jakiś czas temu o tym, to mój komentarz usunęli 😄
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie