Hop do góry!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hop do góry!
Jak dupa po ostrym kebabie
Up to raczej nie Polska w Polsce mamy lepsze drogi
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
tego seba nie przewidział
Czy znajdzie się ekspert który w mig rozwieje nasze wątpliwości i powie co spowodowało tak nagły wzrost ciśnienia w tej studzience? W zamian gwarantuje, że będzie wiecej takich filmików od Sebiksów.
Ekspert ze mnie żadne ale i tak się wypowiem
Albo doszło do rozszczelnienia gazociągu (nawet malutkie rozszczelnienie dniami tygodniami może sprawić, że trochę się tego gazu nazbiera) albo Panowie odpowiednio wcześniej czegoś tam nalali (zwykła benzyna po odparowaniu może dać taki efekt) albo wybuchł gaz gnilny. W studzienkach zbierają się liście, fragmenty roślin, odpadki organiczne, to wszystko gnije i wydziela się gaz + zapłon i efekt widoczny powyżej
Albo doszło do rozszczelnienia gazociągu (nawet malutkie rozszczelnienie dniami tygodniami może sprawić, że trochę się tego gazu nazbiera) albo Panowie odpowiednio wcześniej czegoś tam nalali (zwykła benzyna po odparowaniu może dać taki efekt) albo wybuchł gaz gnilny. W studzienkach zbierają się liście, fragmenty roślin, odpadki organiczne, to wszystko gnije i wydziela się gaz + zapłon i efekt widoczny powyżej
Nie siarkowodow a Metan. Powstaje w kanalach tzw syfon jak pod zlewem i tam sie kumuluja bombki. Jest odcinek o tym pogromcy mitow.
idiotów nie brakuje, najpierw wysadzi studzienkę a potem dzwoni z płaczem, że w całej wsi wywaliło wszystkie media.
W sumie co tu mówić, nawet w studzienkach kanalizacyjnych zbierają się takie gazy jak siarkowodór czy metan, powstają one w procesie gnicia ścieków.
dlatego kanaliza powinna być prywatna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów