📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oooo tego się nie spodziewałam!
tylko ja mialem nadzieje ze jakos sie ta chustka zachlystnie i zacznie sie dusic? tak , nie. ok
Jak jej pewnego dnia pedofil pokaże sztuczkę ze znikającym krasnoludkiem to dopiero będzie wesoło
już widzę jak w barze przy piwku pokazuję te sztuczkę jakiemuś zjebanemu gostkowi z pracy
Paprotek napisał/a:
zajebiste
już widzę jak w barze przy piwku pokazuję te sztuczkę jakiemuś zjebanemu gostkowi z pracy
tylko że jej nikt nie jebnąl w piąchy w nos, tak jak tobie jak będziesz jakiegoś dresa "Czarować"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów