Trochę jej znikło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Trochę jej znikło
Jak rozpoznać drogie dzieci atencyjną kurwę od przypadkowego zdarzenia...
Punkt pierwszy, w przedpokoju stoi pierdolona szafa więc gdzie ona chciała spierdalać? Do Narii?
Punkt pierwszy, w przedpokoju stoi pierdolona szafa więc gdzie ona chciała spierdalać? Do Narii?
No ogólnie sztuczka wyszła zajebiście, pół zęba zniknęło, nie wiem o co się przypierdalacie
Kriuk napisał/a:
Kutasem szanowny Panie. W niektórych częściach Polski nazywają tak chuja. Przydomek wziął się z czasów deficytu stali, a drewniane bolce nie wchodziły w grę bo trzeba było czymś palić w piecu więc pomysłowi chłopi zaczęli stosować własne "bolce", najczęściej w rzemiośle. Stąd też statystycznie w tych rejonach jest mniejszy przyrost demograficzny bo nie każdemu udało się wyjąć bolca.
Przejrzyj komentarze Qundy. To jakiś życiowy przegryw, który nie ma nic do przekazania, więc przypierdala się o "literówki".
DariuszKalafior napisał/a:
a co miała płakac i jęczeć OH MAJ GASZ ?
elegancko sie zachowala , pozytywnie a nie jak wiekszosc rozwydrzonych nastolatek
Coś mi to przypomina
35i napisał/a:
Przejrzyj komentarze Qundy. To jakiś życiowy przegryw, który nie ma nic do przekazania, więc przypierdala się o "literówki".
Nie chce mi się na to patrzeć bo jestem zbyt leniwy żeby tworzyć analizy psychologicze ludzi spotkanych w internecie ale wydaje mi się, że nie ma co oceniać po czynach w internecie bo tutaj każdy może być kim chce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów