Trochę jej znikło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trochę jej znikło
Kolor włosów zobowiązuje.
Kurwa, nawet gdyby pobiegła dobrze, to tak rzuciła tym kocem, że z pewnością super by się sztuczka nagrała
Kurwa, nawet gdyby pobiegła dobrze, to tak rzuciła tym kocem, że z pewnością super by się sztuczka nagrała
Przypomniało mi się wojsko i ćwiczenia musztry, kapral nas jechał jak bure suki ale w sumie szło nam ładnie od momentu kiedy powiedział, że jak jeszcze raz którykolwiek z nas na komendzie "W lewooo... zwrot!" skręci w prawo to będzie przejebane jak jeszcze nigdy nie było. I wtedy ta pizda Andrzejek skręcił w prawo... Wszyscy wkurwieni bo wiedzą już, że cała kompania ma przejebane i pewnie będą "słoniki" do końca dnia, kapral podbiega do Andrzejka cały czerwony, ale w ostatniej sekundzie zatrzymuje lawinę bluzgów i spokojnie pyta:
- Co masz na swoje wytłumaczenie, żołnierzu?
- Nie w to lewo...
Nigdy w życiu już potem nie widziałem tak wkurwionego człowieka jak kapral wtedy
- Co masz na swoje wytłumaczenie, żołnierzu?
- Nie w to lewo...
Nigdy w życiu już potem nie widziałem tak wkurwionego człowieka jak kapral wtedy
Wstawaj. Zesrałeś się.
Młode fajne w wieku tartacznym. Czego chcieć więcej
klklklll napisał/a:
Słodziutka. Pokazałbym jej sztuczkę że znikającym bolcem.
że znikającym, ale że z czym??
Qunda napisał/a:
że znikającym, ale że z czym??
Kutasem szanowny Panie. W niektórych częściach Polski nazywają tak chuja. Przydomek wziął się z czasów deficytu stali, a drewniane bolce nie wchodziły w grę bo trzeba było czymś palić w piecu więc pomysłowi chłopi zaczęli stosować własne "bolce", najczęściej w rzemiośle. Stąd też statystycznie w tych rejonach jest mniejszy przyrost demograficzny bo nie każdemu udało się wyjąć bolca.
się nie zdziwiłbym, jakby przyjebała w lustro sądząc, że jest tam jakaś przestrzeń do wykonania sztuczki
klklklll napisał/a:
Słodziutka. Pokazałbym jej sztuczkę że znikającym bolcem.
A ona Tobie sztuczkę ze znikającym portfelem
Wyjebać zęby i się z tego cieszyć
PhantomMask napisał/a:
Wyjebać zęby i się z tego cieszyć
a co miała płakac i jęczeć OH MAJ GASZ ?
elegancko sie zachowala , pozytywnie a nie jak wiekszosc rozwydrzonych nastolatek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów