Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-Ciekawe, kiedy osiągniesz mój poziom inteligencji?
-Wziąłeś kredyt na mieszkanie na 30 lat. Na chuj mi twoja inteligencja?
Informatyk. do SI:
-Ciekawe, kiedy osiągniesz mój poziom inteligencji?
-Wziąłeś kredyt na mieszkanie na 30 lat. Na chuj mi twoja inteligencja?
Nie, no żart taki, że się aż posikałem. Uprzedzaj następnym razem.
Wytłumacz mi drogi użytkowniku forum sadistic.pl, jak w tym kraju i z resztą w wielu innych także, stać się właścicielem własnego jakiegoś sensownego lokum, nie będąc jednocześnie szczęśliwym dzieckiem losu. Czekam niecierpliwie na twoją odpowiedź.
Wytłumacz mi drogi użytkowniku forum sadistic.pl, jak w tym kraju i z resztą w wielu innych także, stać się właścicielem własnego jakiegoś sensownego lokum, nie będąc jednocześnie szczęśliwym dzieckiem losu. Czekam niecierpliwie na twoją odpowiedź.
Ten to chyba wziął we frankach
W ten kraju sie nie da.
Jakbys sie chcial przeprowadzic do USA to daj znac - wytlumacze co i jak.
Ten to chyba wziął we frankach
No, aż tak głupi to nawet ja nie jestem. Odziedziczyłem po rodzicach w pewnym sensie.
A Ty oprócz poczucia humoru masz jakąś radę czy też jak inni świętujesz każdą rocznice wzięcia kredytu?
W ten kraju sie nie da.
Jakbys sie chcial przeprowadzic do USA to daj znac - wytlumacze co i jak.
Nie zamierzał się przeprowadzać, za bardzo się przyzwyczaiłem do naszej biednej kochanej ojczyzny. Taka nie za fajna, ale jednak własna. Za dobre chęci leci piwo
Widziałem ten kawał pod jednym z filmików "nauka. to lubię" parę dni temu, więc brawo za wymyślanie własnych żartów
Akurat ja go usłyszałem w pracy. Co do filmików "Nauka. To lubię" - dobrze, że ktoś dodaje wartościowe filmy w serwisie YouTube, przynajmniej jest szansa, że zainteresuje tematem kogoś, kto z własnej woli by tego nie zrobił.
Natomiast wracając do Ciebie :
Przedstawiamy profil :: Harekani Płeć:Mężczyzna
Ostatnia wizyta: Wczoraj 22:51
[0.00 postów dziennie]
Piwa: otrzymane: 0, postawione: 832
Data urodzenia: 15 Cze 1989
Przez ponad 5 i pół roku wzbogaciłeś serwis o 1, SŁOWNIE: JEDEN post. Brawo. Zacytuję mojego profesora ze studiów: "Żeby od innych wymagać, najpierw sam bądź w tym mistrzem"
Szerokości, przyczepności
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów