Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2019-07-14, 18:23 2
to by była sztuczna głupota...

bo SI to przebiegłe chuje

wiem co mówię.
Zgłoś
saves 2019-07-14, 19:08 15
Informatyk. do SI:
-Ciekawe, kiedy osiągniesz mój poziom inteligencji?
-Wziąłeś kredyt na mieszkanie na 30 lat. Na chuj mi twoja inteligencja?
Zgłoś
brylant1412 2019-07-14, 21:35 1
wróci z dwoma ale 30 % to niech sam pije
Zgłoś
xiro 2019-07-14, 22:03 3
Zgłoś
Warchlak1920 2019-07-15, 0:55 1
saves napisał/a:

Informatyk. do SI:
-Ciekawe, kiedy osiągniesz mój poziom inteligencji?
-Wziąłeś kredyt na mieszkanie na 30 lat. Na chuj mi twoja inteligencja?

Nie, no żart taki, że się aż posikałem. Uprzedzaj następnym razem.

Wytłumacz mi drogi użytkowniku forum sadistic.pl, jak w tym kraju i z resztą w wielu innych także, stać się właścicielem własnego jakiegoś sensownego lokum, nie będąc jednocześnie szczęśliwym dzieckiem losu. Czekam niecierpliwie na twoją odpowiedź.
Zgłoś
Lysack 2019-07-15, 1:10 4
Warchlak1920 napisał/a:

Wytłumacz mi drogi użytkowniku forum sadistic.pl, jak w tym kraju i z resztą w wielu innych także, stać się właścicielem własnego jakiegoś sensownego lokum, nie będąc jednocześnie szczęśliwym dzieckiem losu. Czekam niecierpliwie na twoją odpowiedź.

Ten to chyba wziął we frankach
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2019-07-15, 5:38 2
Warchlak1920 napisał/a:

W ten kraju sie nie da.
Jakbys sie chcial przeprowadzic do USA to daj znac - wytlumacze co i jak.
Zgłoś
Warchlak1920 2019-07-15, 20:36 1
Lysack napisał/a:

Ten to chyba wziął we frankach

No, aż tak głupi to nawet ja nie jestem. Odziedziczyłem po rodzicach w pewnym sensie.
A Ty oprócz poczucia humoru masz jakąś radę czy też jak inni świętujesz każdą rocznice wzięcia kredytu?

CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

W ten kraju sie nie da.
Jakbys sie chcial przeprowadzic do USA to daj znac - wytlumacze co i jak.

Nie zamierzał się przeprowadzać, za bardzo się przyzwyczaiłem do naszej biednej kochanej ojczyzny. Taka nie za fajna, ale jednak własna. Za dobre chęci leci piwo
Zgłoś
Harekani 2019-07-15, 22:41 1
Widziałem ten kawał pod jednym z filmików "nauka. to lubię" parę dni temu, więc brawo za wymyślanie własnych żartów
Zgłoś
Mercury001 2019-07-16, 10:58
Harekani napisał/a:

Widziałem ten kawał pod jednym z filmików "nauka. to lubię" parę dni temu, więc brawo za wymyślanie własnych żartów

Akurat ja go usłyszałem w pracy. Co do filmików "Nauka. To lubię" - dobrze, że ktoś dodaje wartościowe filmy w serwisie YouTube, przynajmniej jest szansa, że zainteresuje tematem kogoś, kto z własnej woli by tego nie zrobił.

Natomiast wracając do Ciebie :
Przedstawiamy profil :: Harekani Płeć:Mężczyzna

Ostatnia wizyta: Wczoraj 22:51
[0.00 postów dziennie]
Piwa: otrzymane: 0, postawione: 832
Data urodzenia: 15 Cze 1989

Przez ponad 5 i pół roku wzbogaciłeś serwis o 1, SŁOWNIE: JEDEN post. Brawo. Zacytuję mojego profesora ze studiów: "Żeby od innych wymagać, najpierw sam bądź w tym mistrzem"

Szerokości, przyczepności
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem