Myślę, ze moja nowa dziewczyna ma sztuczne piersi. Gdy tylko wyjdzie do pracy lepiej się im przyjrzę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy powinienem czuć się głupi nie rozumiejąc tego żartu ?
Autorowi chyba się ze sztuczną szczęką pomyliło
dowcip w stylu:
Rozmawia 2 kumpli:
-Wiesz, moja żona jedzie do sanatorium i spakowała sobie paczkę prezerwatyw, myśli, że z nią pojadę głupia...
Rozmawia 2 kumpli:
-Wiesz, moja żona jedzie do sanatorium i spakowała sobie paczkę prezerwatyw, myśli, że z nią pojadę głupia...
kulababola napisał/a:
czy powinienem czuć się głupi nie rozumiejąc tego żartu ?
Chyba "pracuje" w burdelu
Ilość użytkowników tego portalu wzrosła i chyba powinien być podniesiony próg piw jeśli chodzi o główną...
Kastrator napisał/a:
Ilość użytkowników tego portalu wzrosła i chyba powinien być podniesiony próg piw jeśli chodzi o główną...
No nie wiem, dla mnie Pan Kapitan, kudlaty1125 i W Anal Wjeżdżam to jednak jakiś wyznacznik
w takich momentach żałuję że nie opcji minusowych piw.
lintu napisał/a:
Ale tak poważnie, to o co w tym chodzi?
Naprawdę nie rozumiesz, czy po prostu Cię nie rozbawił?
Nie kumam.
@up
to może zarechocz? może pomoże
A tak na serio nienawidzę jak komuś opowiadam dowcip, a ten ma taką niewyraźną minę jak student na egzaminie i pyta o co chodzi w dowcipie. Normalnie w pysk strzelić....
to może zarechocz? może pomoże
A tak na serio nienawidzę jak komuś opowiadam dowcip, a ten ma taką niewyraźną minę jak student na egzaminie i pyta o co chodzi w dowcipie. Normalnie w pysk strzelić....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów