18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
R................s 2013-02-28, 20:14 4
Widziałem to już dawno temu, ale dopiero filmik innego sadola o orzechach wypełnionych cementem uświadomił mi fakt, że ten materiał jeszcze nie trafił na sadola a rzecz jest ciekawa.

Chińczycy stają na głowie, aby masowo podrabiać wszystko.. nawet jedzenie.

najgłośniejsze sprawy ostatnich lat:
- podrabianie jajek, owoców i warzyw.
- karmienie kur jedzeniem zawierającym rtęć i inne "ciężkie związki", aby oszukać wagę i dostać za nie więcej.

wrzucam materiał dosyć stary i jestem pewien, że od tamtej pory pojawiło się wiele nowych podróbek i sposobów podrabiania.

po kitajsku, ale wszystko widać jak robią (akcja od 1:20)

można by tak wymieniać w nieskończoność.
Swoją drogą chyba już wiem dlaczego skośny chcą zżerać jeszcze na wpół żywe zwierzęta. ryby, robale... przynajmniej mają pewność, że prawdziwe
Zgłoś
Robajson 2013-02-28, 20:48
sadistic.pl/sztuczne-jajka-z-chin-vt4144.htm
Zgłoś
J................r 2013-02-28, 20:53
Patrze na metke bo nie chce kupowac chinszczyzny ale czasem nie ma alternatywy.
Przyklad spodenki rowerowe bylem w 4 sklepach sam chinski syf.
Zgłoś
Un_Nem 2013-02-28, 21:41
swiat schodzi na podrabiane gowna :/
czy to kurwa za wiele zeby chciec zjesc cos normalnego ? nie te miesa co teraz sa huj wie czym karmione zwierzeta tylko NORMALNE jedzenie...
ja pierdole :/ odechciewa sie zyc. a zycie jest kurwa jedno. powinno sie robic cos zeby je umilic a nie spierdolic.
Zgłoś
czorny88 2013-02-28, 21:54
podrabiane, chiny nic mnie to nie dziwi
Zgłoś
jarekddz 2013-02-28, 22:12
masakra, zamiast każdy sobie pomagać, żeby żyć w zdrowiu, to każdy każdego oszukuje, żeby kurwa 5 zł więcej zarobić. To musi kurwa kiedyś pierdolnąć, będzie wojna czy chuj wie co. Będzie i natura odrodzi się na nowo. Chyba, że zakurwią atomówkę, to już chuj w pizdę z tym
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-02-28, 22:48
Albo kurwa media pojebało już od tej anty-chińskiej propagandy albo Chińczycy to geniusze inżynierii biologicznej(czy jak to nazwać) i przebudowali całkowicie biochemię ciała np. kury by była zdolna przyswoić rtęć na stałe i w dużej ilości...
Zgłoś
mayhem86 2013-02-28, 22:54
Chiny mają głęboko w dupie patenty firmowe rejestrowane w innych krajach, dlatego jest tam tyle podróbek. Jeżeli chodzi natomiast o trucie ludności jedzeniem, to o ile nie ma na to cichego przyzwolenia rządu porządek komuchy w końcu zaprowadzą (trzeba pamiętać, że w Chinach jest 35 razy tyle ludzi co w Polsce a kraj jest rozległy). W Chinach się nie pierd**ą, czapę można dostać nawet za łapówkę... a u nas za zabójstwo wychodzi się po paru latach.

Jeżeli chodzi natomiast o "chińskie badziewie" to myślicie, że czym jest to spowodowane? Ano właśnie popytem na gówniane produkty. Chińczyk może zrobić i rzeczy bardzo dobrej jakości.

Mam znajomego który ściąga z Chin meble. Jedzie do odpowiedniej firmy i mówi, że chce, żeby mebel wyglądał w określony sposób, ma być wykonany z takich i takich materiałów. Cena zostaje określona powiedzmy na 100$ za dobry jakościowo - drewniany mebel. Do tej samej hurtowni przyjeżdża potem rusek, widzi ten mebel i mówi - chcę taki sam, tylko za 50$. Nic dziwnego, że pod fornir wkładają wtedy płytę wiórową a po kątach upychają trociny. Jaka płaca taka praca.
Zgłoś
Got 2013-03-01, 11:25
Jak dla mnie to nie są podróbki na skalę masową, raczej pokazanie że się da. Wątpię czy faktycznie jest to bardziej opłacalne.

Co do rtęci w kurczakach, to przecież i u nas karmili świnie śrutem, ołowiem albo pompowali wodą żeby cięższe były
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem