📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sztuka iluzji? Ty chyba niewidomy jesteś skoro to jest iluzja dla ciebie.
Verano napisał/a:
Sztuka iluzji? Ty chyba niewidomy jesteś skoro to jest iluzja dla ciebie.
dziękuję za info... zapomniałem że wakacje w tym roku wcześniej się zaczęły...
HAL9000/2 napisał/a:
dziękuję za info... zapomniałem że wakacje w tym roku wcześniej się zaczęły...
Już sobie przypomniałem, córka mi mówiła że jakiś pedał w leginsach z jej szkoły udziela się na Sadisticu i wrzuca jakieś gówniane filmiki gdzie pomarszczone śliwki kradną bieliznę.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Czyli nie pedofil...
Czyli zwykły fetyszysta, no może nieco stary fetyszysta
hehehehehehe o kurwa nie no zajebiste wow łał
To w Japonii maja ruch prawostronny a kierownicę w samochodzie po prawej stronie?
W Japonii mają automaty z używaną bielizną ... a ten stanik kradnie. Chyba, że chciał go sam ponosić.
już taki jeden był, nazywał się Russel Wiliams i zbierał gacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów