📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zwierzak30 napisał/a:
Nosz kurwa rzeczywiście. Jesteś Zajebistym wzorem do naśladowania.
Jebany hipokryta.
A żebyś wiedział, że jestem było nas 8 , mieliśmy 2 boiska do nogi gdzie co roku rozgrywaliśmy osiedlowe mecze 2 do kosza 1 do siatki opuszczoną fabrykę gdzie siedzieliśmy na dachu , sadek z jabłkami i gruszkami lasek gdzie co weekend było ognisko nawet własny giewont. uciekaliśmy od policji i to bardzo często bo nie można palić zioła , ćpać amfy czy koksu i mimo to każdy z nas wyszedł na ludzi ma dzieci i jest porządnym obywatelem bez kartoteki młodzież musi się wyszaleć
Mówiłem, że może wejdzie na główną? Ja pierdole, modki, trzeba chyba przeczyścić bazę użytkowników, a zacząłbym od tych co polajkowali ten film, do wyjebania perm.
calkiem zabawne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów