Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W podobnym wieku co oni teraz są to ja kolegę co najwyżej pod ramię ciągnąłem najebanego do domu. to jest szczyt pedalswa bez nagości
Nosz kurwa rzeczywiście. Jesteś Zajebistym wzorem do naśladowania.
Jebany hipokryta.
Lepiej w tym wieku ciągnąć kumpla najebanego do domu niż szczać na siebie, albo pluć.
Jebane ferie to i pedalstwo się na sadolu szerzy.
Załóżcie rureczki pedały pierdolone i sikajcie na siebie z kumplami trzymając się za rączki..TFU!
Dodam jeszcze że te chuje marnują płyny zawierające wodę czy samą wodę a dzieci w Afryce umierają z pragnienia a jeśli to alkohol to oni marnują alkohol a dzieci w Rosji umierają z pragnienia.
Ile razy mam powtarzać?! ruchanie mężczyzny to nie pedalstwo, jeżeli osobnik numer 1. zwany dalej O1 rucha osobnika numer 2 zwanego dalej O2, to O1 nie jest pedałem bo rucha a O2 jest pedałem bo jest ruchany, proste i nie pojmuję czego tutaj nie rozumieć? Podobnie jeśli O1 wkłada parówę do mordy O2 wówczas nie jest pedałem to O2 jest pedałem bo ciągnie. A tutaj panowie ejakulują oralnie więc nie są pedałami gdyż każdy z nich rucha przestrzeń, to przestrzeń mogłoby być pedałem bo jest ruchana ale zakładając że w świetle fizyki przestrzeń jest bezpłciowa wówczas pojawia się paradoks Harolda i Kumara, przestrzeń jako bezpłciowa może być hermafrodytą wówczas jest jednocześnie mężczyzną i kobietą a to sprawie że jednocześnie jest pedałem i nie jest pedałem, jeśli zaś przestrzeń będąc bezpłciowa nie jest ani kobietą ani mężczyzną wówczas nie nie jest pedałem ani nie jest pedałem. Teraz rozwiążcie ten paradoks bo mi się już od samego pisania pojebało we łbie od tego.
Dodam jeszcze że te chuje marnują płyny zawierające wodę czy samą wodę a dzieci w Afryce umierają z pragnienia a jeśli to alkohol to oni marnują alkohol a dzieci w Rosji umierają z pragnienia.
Nie wiem co bierzesz, ale albo zmień dilera, albo bierz połowę
edit: nie no dobra, chyba trollujesz mały chujku
Krzyk z "konieczności"..Polecam na żywo zobaczyć i się zachwycić .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów