Polecam całość ponieważ nie zrozumiemy całej puenty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jakim sposobem w przeciągu sekundy on zmienił koszulę?
"Polecam całość ponieważ nie zrozumiemy całej puenty"
Co kurwa? Jak nie obejrzę całości, to wy nie zrozumiecie puenty? Jebane lewackie małpy.
Co kurwa? Jak nie obejrzę całości, to wy nie zrozumiecie puenty? Jebane lewackie małpy.
ta koszula najprawdopodobniej jest na magnesach i tak na prawde to tylko przednie pol koszuli, zdial ja oddajac pilot od projektora.
"szkoda mi na to 8 min" heh szkoda mi takich ludzi jak Ty
"szkoda mi na to 8 min" heh szkoda mi takich ludzi jak Ty
Kurwa, czy teraz jak na sadisticu ktoś napisze "lewak" mimo iż nie ma to za grosz związku z czymkolwiek to automatycznie dostaje piwa?
Azazel91 napisał/a:
Kurwa, czy teraz jak na sadisticu ktoś napisze "lewak" mimo iż nie ma to za grosz związku z czymkolwiek to automatycznie dostaje piwa?
Nie mogłem się powstrzymać
kurwa twoja w dupe wyjebana, w tę i we w tę przez metro ciągana, wypierdolona analnie przez stado murzynów, cyganów i arabów mać... Czy to do kurwy jest angielska strona w pizdu, czy polska? Bo jeśli kurwa mać polska to czemu do kurwy nędzy wrzucacie filmiki po angielsku? Może kurwa zacznijcie jeszcze wstawiać filmy w języku holenderskim, rumunskim, flamandzkim, portugalskim i chuj wie jakim jeszcze... Chuj wam w dupę. Nara.
Nie ma się co podniecać. Tusk dyma jednocześnie 38mln ludzi, większość o tym nie wie a pozostali i tak z tym nic nie robią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów