📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O nowe hipki w kinder niespodziance !
To jest chyba jakaś Prowokacja a nie sztuka..
Kurwa obrzydliwe małpiszony.
Kurwa obrzydliwe małpiszony.
WOW!! Cała moja rodzina po raz pierwszy w muzeum!!
powierzchownie moze estetyczne nie jest ale jakos sztuka dla mnie ma przekaz. pokoj fanom czosnka
A tam pograła trochę w Metro 2033 i Stalkery a Wy się spuszczacie
Rejestracja 16 czer 2009
100 piw 16 gru 2009
byo na kwejku?- to nie oglądaj kurwa kwejka
Jeżeli "hiperrealistyczne cycki" u jakiegoś szczura są wystarczającym powodem aby temat był na Hardzie to jest na prawdę bardzo źle ...
jahwe ma racje, ale dodam od siebie, ze 400 lat temu to by sie jarala na stosie za takie cos pewnie to bylby fajny hard.
znowu mnie do tego zmuszacie...
a ten ryj z przedostatniego obrazka to mi sie z czymś kojarzy...
a ten ryj z przedostatniego obrazka to mi sie z czymś kojarzy...
Może pojebane, ale widać że włożyła w to sporo wysiłku i dopracowała wszystkie detale. Nie to co niektóre pajace, które położą kilka desek na siebie i ogłoszą to dziełem sztuki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów