18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
LordViaderko 2010-04-01, 14:32 1
To z pierwszego zdjęcia ruchałbym w czoko
Zgłoś
kielba 2010-04-01, 14:59 14
ten ostatni to czysty A.Lepper.

Jak mówi stare indiańskie przysłowie;"gdy nie wiesz co powiedzieć,powiedz stare indiańskie przysłowie."
Zgłoś
Hatch 2010-04-01, 15:13
LordViaderko

Nie wiedziałem, że masz takie niskie mniemanie o sobie...
Zgłoś
W................o 2010-04-01, 15:20
Ciekawe co ona bierze.
Zgłoś
Oskarek 2010-04-01, 15:21 2
a na 2 zdjeciu nawet maciek z klanu
Zgłoś
not_NULL 2010-04-01, 15:45
Mam jedno, ale za to zajebiscie wazne pytanie: WTF?!
Zgłoś
W 2010-04-01, 15:54 4
zawstydziła moją chorą wyobraźnię
Zgłoś
D................H 2010-04-01, 15:58
Chciałbym takiego... MAMO KUP MI TAKIEGO, BĘDĘ SIĘ NIM OPIEKOWAŁ, KARMIŁ, KOCHAŁ!!! Dresiki na dzielni mogą się schować ze swoimi pitbulami.
Zgłoś
B................a 2010-04-01, 16:03
jenyy jak dla mnie genialne każdy szczegól ciała tego czegos jest idealny ma talent
Zgłoś
xqvz 2010-04-01, 16:05
To jest piękne !
Zgłoś
LordViaderko 2010-04-01, 16:27
Hatch

Mam wysokie mniemanie o sobie, lecz gdy widzę owłosione uda nie potrafię się opanaować i wulgarnie wyrażam swoją ekscytację.
Zgłoś
koniotajner 2010-04-01, 16:42 1
musi przestać wrzucać kwasa
Zgłoś
Zelgadis77 2010-04-01, 17:02
Niezły ma fetysz
Zgłoś
speedbuster 2010-04-01, 18:18
super! Biore jutro dzieciaki i jedziemy oglądac. Nie ma to jak trauma w Święta ^^
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów