Dla mnie to zwykła świeczka w dupie a nie sztuka ale może się nie znam po prostu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Siriuz napisał/a:
Trudno powiedzieć kto jest bardziej zj***ny - ci co to robią, czy ci co oglądają.
Cieszę się, że wysnułeś taki wniosek oglądając ten materiał
Siriuz napisał/a:
Trudno powiedzieć kto jest bardziej zjebany - ci co to robią, czy ci co oglądają.
Myślę, że Ci co oglądają, w końcu jesteśmy na sadisticu
Siriuz napisał/a:
Trudno powiedzieć kto jest bardziej zjebany - ci co to robią, czy ci co oglądają.
To po co oglądasz?
Stąd właśnie moje dylematy czy mówić o sobie lewak
I takie żeby maja prawa wyborcze. Ja pierdole do czego my zamierzamy.
Słabe. Lepszy performance byłby jakby w dupie miał laskę dynamitu. Albo achtunga chociaż.
riffa napisał/a:
Myślę, że Ci co oglądają, w końcu jesteśmy na sadisticu
Dokładnie hahaha znaleźli się kurwa pełni cnót i świecący przykładem obywatele co w większości walą gruchę do chorych filmików. Piwko dla sadoli
Kiedyś jak nie rozumiałeś sztuki to uchodziłeś za głupiego, dziś jak nie rozumiesz sztuki to oznaka że wszystko z tobą ok.
mauser napisał/a:
smialiście z PiS teraz bedą tęczowe piątki w szkołach
Jesteś tak samo głupi jak Siriuz i inne niedoroby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów