Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najważniejsze to to że powinniśmy być dumni z naszych dziadków, nieważne po której stronie walczyli, a często walczyli bo musieli. Łatwo się teraz krytykuje jak ludzie wystrzał z broni w 90% usłyszeli tylko w TV. Wojna to koszmar
Tylko Związek! Piękny film, popłakałem się z radości. Mój dziadek walczył pod Tiergarten (a nie jak u większości z was, kolaborowało i wędlinami handlowało ), więc to bardzo "bliskie' miejsce w mojej rodzinie.
I żeby nie być gołosłownym, że sobie wymyślam to wrzucę dwa z wieelu medali, jakie mój dziadek zdobył w czasie Wielkiej Ojczyźnianej:
Obrazek
Obrazek
Masz się czym chwalić pajacu własnie twoi radzieccy towarzysze więzili przez lata mojego dziadka w workucie
Masz się czym chwalić pajacu własnie twoi radzieccy towarzysze więzili przez lata mojego dziadka w workucie
Czyli to, że mojego dziadka wzięli w wieku 18 lat do Armii Czerwonej z racji poboru powszechnego oznacza, że mam kumpli wśród zbrodniarzy? Twa żelazna logika mnie powala
UB to nie to samo co armia Berlinga.
synku nie wiem jakie masz personalia ale rączki i hasełka masz jak 10 latek. No i g
W tym przypadku to akurat przypadek Ale tak, podczas bitwy o berlin miały miejsce bratobójcze walki i wcale nie były przypadkowe. Z rozkazu stalina to żukow miał zająć berlin, ale generał koniew chciał sławę dla siebie i poprostu rozkazał swoim oddziałom strzelać w oddziały żukowa. Wiem że was chuj to obchodzi ale musze sie wykazać swoją wiedzą.
DUST DEVIL,
synku nie wiem jakie masz personalia ale rączki i hasełka masz jak 10 latek. No i g
Buhahaha! Ty chyba nigdy nie widziałeś jakie rączki ma 10 latek Co jak co, ale od napierdalania w tenis ziemny od 15 lat mam łapy jak jebane yeti, no ale widzę, że jesteś "expertem", skoro po 2 zdjęciach zrobionych telefonem komórkowym jesteś bardziej niż pewny, że mam ręce jak 10 latek No ale idąc twoim tokiem myślenia to wyślij mi na PW jak wyglądają porządne "męskie dłonie"
Kurwa, co za konwersacja, japierdole.
No i nadal czekam na konkretne argumenty dlaczego niby to źle i nie mam być dumny, że mój dziadek przebył 1000km szlak bojowy kończąc w Berlinie. Chociaż w sumie nie oczekuję, że dostanę jakąś normalną odpowiedź, skoro nawet nie jesteś w stanie wyargumentować swojego stwierdzenia o moich "łapkach".
No i na koniec powiem, że ciota z ciebie, skoro boisz się nawet prawdziwą datę urodzenia podać, gimbusie
Ciekawe jakie mieliby podejście gdybyśmy nie byli ich "sojusznikami".
Tylko Związek! Piękny film, popłakałem się z radości. Mój dziadek walczył pod Tiergarten (a nie jak u większości z was, kolaborowało i wędlinami handlowało ), więc to bardzo "bliskie' miejsce w mojej rodzinie.
I żeby nie być gołosłownym, że sobie wymyślam to wrzucę dwa z wieelu medali, jakie mój dziadek zdobył w czasie Wielkiej Ojczyźnianej:
Obrazek
Obrazek
A pytałeś dziadka ilu musiał zabić Polskich partyzantów żeby dostać te ruskie ordery ?
Poza tym jak walczył w "Wielkiej Ojczyźnianej" to chyba nie tu jest jego ojczyzna ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów