jak w temacie... w wykonaniu kacapów... no ale zawsze to nimcy dostają baty więc chyba pozytywnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby nie Ruscy to by było piwko.. no ale Niemcy dostają w dupe.. ale od Rosjan... kurwa, ale mam dylemat
Tylko Związek! Piękny film, popłakałem się z radości. Mój dziadek walczył pod Tiergarten (a nie jak u większości z was, kolaborowało i wędlinami handlowało ), więc to bardzo "bliskie' miejsce w mojej rodzinie.
I żeby nie być gołosłownym, że sobie wymyślam to wrzucę dwa z wieelu medali, jakie mój dziadek zdobył w czasie Wielkiej Ojczyźnianej:
I żeby nie być gołosłownym, że sobie wymyślam to wrzucę dwa z wieelu medali, jakie mój dziadek zdobył w czasie Wielkiej Ojczyźnianej:
@up
Piwo za dziadka.
Kiedyś jednego weterana na sor szyłem. Leciwy staruszek, trochę dementywny - 17 lat miał jak szedł na Berlin i cały czas wspominał jakby chciał się wyspowiadać z tego, że musiał zastrzelić swojego dobrego kolegę. Pocisk artyleryjski pierdolnął kurz opadł, patrzy a tam kolega z flakami na wierzchu cały we krwi i prosi żeby go szybko dobić. No i go dobił.
Wojna straszna rzecz.
Piwo za dziadka.
Kiedyś jednego weterana na sor szyłem. Leciwy staruszek, trochę dementywny - 17 lat miał jak szedł na Berlin i cały czas wspominał jakby chciał się wyspowiadać z tego, że musiał zastrzelić swojego dobrego kolegę. Pocisk artyleryjski pierdolnął kurz opadł, patrzy a tam kolega z flakami na wierzchu cały we krwi i prosi żeby go szybko dobić. No i go dobił.
Wojna straszna rzecz.
@ Dust devil
Nie wiem dlaczego piszesz "u wiekszości z was" np mój dziadek walczył jako partyzant w Wielkopolsce. Nie pamiętam czy to była jakaś nazwa Jego grupy, ale pamiętam jak opowiadał mi niedługo przed śmiercią o tym jak wysadzili tory pod niemieckim pociagiem i mówił tylko tak "wiesz jak spierdalali"
Co do medali to dziadek musiał ładnie napierdalać, pierwszy jak i drugi nie były dawane byle komu... szacun dla dziadka
Nie wiem dlaczego piszesz "u wiekszości z was" np mój dziadek walczył jako partyzant w Wielkopolsce. Nie pamiętam czy to była jakaś nazwa Jego grupy, ale pamiętam jak opowiadał mi niedługo przed śmiercią o tym jak wysadzili tory pod niemieckim pociagiem i mówił tylko tak "wiesz jak spierdalali"
Co do medali to dziadek musiał ładnie napierdalać, pierwszy jak i drugi nie były dawane byle komu... szacun dla dziadka
Ech i pomyśleć, że Berlin gdyby wytrzymał do czerwca(pozostał w rękach III Rzeszy)to byłby pierwszym miastem na Świecie które dostało by atomówką od Amerykanów
Vof napisał/a:
Ech i pomyśleć, że Berlin gdyby wytrzymał do czerwca(pozostał w rękach III Rzeszy)to byłby pierwszym miastem na Świecie które dostało by atomówką od Amerykanów
Oj, niestety nie dostałby. USA miało tylko 2 bomby i obie były "przeznaczone na rynek azjatycki". Dopiero we wrześniu 1945 miała powstać kolejna bomba (Fat Man II) i być zrzucona na Yokohamę
@dareqq wiadomo, że większość dzielnie walczyła. Napisałem tak specjalnie żebyście podzielili się historiami
niemcy czy ruscy. Jeden chuj oba kraje zasłużyły sobie u nas na taką opinie jaką mają. Najlepiej jakby sie sami pozabijali
U nas podczas walk stolicy miasto wyglądało zupełnie inaczej.... aaa poza tym jebać czerwoną hołotę
szkoda, że niemcy nie wytępili tej czerwonej zarazy... po części z winy polski no i kuźwa mamy... komunizm do tej pory kurwa
Zauważyliście w 0:35 jak koledzy artylerzyści ładnie pierdolnęli towarzyszowi-piechociarzowi z działa po pleckach? Aż się biedaczek wyjebał na ryj.
Właśnie obejrzałem sobie parę odcinków "Kompanii Braci", wchodzę na Sadola, a tu proszę szwaby znów dostają wpierdol
Szacun dla ludzi, którzy wtedy walczyli. Mam wrażenie, że w gdyby taka wojna wybuchła w dzisiejszych czasach to wyglądało by to zupełnie inaczej. Już pomijam fakt postępu technologicznego i tego, że niedługo broń zacznie sama strzelać zamiast żołnierza, a chodzi mi bardziej o samych ludzi. Większość gimnazjalistów chciała by niby walczyć, bo myśleliby, że po zagraniu w Call Of Duty na weteranie są już "tru soldżers".
Z resztą co ja mówię... jak wybuchnie jakiś większy konflikt na skalę światową to będzie bang, bang atomówką i tyle...
Szacun dla ludzi, którzy wtedy walczyli. Mam wrażenie, że w gdyby taka wojna wybuchła w dzisiejszych czasach to wyglądało by to zupełnie inaczej. Już pomijam fakt postępu technologicznego i tego, że niedługo broń zacznie sama strzelać zamiast żołnierza, a chodzi mi bardziej o samych ludzi. Większość gimnazjalistów chciała by niby walczyć, bo myśleliby, że po zagraniu w Call Of Duty na weteranie są już "tru soldżers".
Z resztą co ja mówię... jak wybuchnie jakiś większy konflikt na skalę światową to będzie bang, bang atomówką i tyle...
z 2jg złego wolałbym ,żeby to komuchy dostały wpierdol i żeby w końcu ktoś rozliczył ich za okrutne zbrodnie. wszyscy cisną po Niemcach (bo są chujami ,nie da sie ukryć ),ale o czerwonej zarazie i ich zbrodniach nikt n ie chce mówić. czasami wydaje mi się ,że ciągle trwa powojenna propaganda o Rosjanach jako naszych przyjaciołach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów