W Liaoning Liaoyang Huang dochodzi do zasztyletowania matki gdyż podejrzanym w tym zdarzeniu jest jej syn, którego poszukuje policja tuż po uczynieniu tego aktu zła na swej rodzicielce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I oczywiście nieuzbrojone społeczeństwo spierdala w popłochu zostawiając ofiarę na śmierć
Generalnie przykra sprawa.
dobra.wróżka napisał/a:
Generalnie przykra sprawa.
Ja bym to skurwysyństwem nazwał ale jak sobie chcesz...
BrianGriffin napisał/a:
I oczywiście nieuzbrojone społeczeństwo spierdala w popłochu zostawiając ofiarę na śmierć
Dokładnie... a wystarczyłby jeden ze scyzorykiem, albo nawet nożykiem tapicerskim... W dzisiejszych czasach człowiek nawet nie może się bronić
To nie jest nieuzbrojone społeczeństwo tylko w chinach nikt się w cudze sprawy nie wpierdala
To wina matki! Mogła go wjebać pod jakiegoś tuk tuka, jak ten był jeszcze mały
Co za banda kretynów, wszyscy uciekają. A przecież im więcej osób by zranił tym większa karę pozbawienia wolności by dostał. Uciekają i on też, razem z nim dalej żyją. Raz zasztyletował, zrobi to ponownie. A ci dalej będą uciekać. Tragedia.
Pewnie wyjdę na jebanego hipokrytę. Ale bez żadnej broni pod ręką też nie podjąłbym walki z tym gościem. Szarpanie się z nożownikiem to nie jest najlepsza rzecz jaką chciałbym sobie wpisać do CV. Dźgnąłby mnie raz w złe miejsce i do końca życia mógłbym mieć problemy ze zdrowiem. Rozumiem ryzykować w obronie bliskiej osoby, ale za obcego nie dałbym się pochlastać. Nie ma co dziwić się żółtkom, że spierdolili, przełożyli swoje życie nad życie osoby której nie znają,
@TJMonster "Pewnie wyjdę na jebanego hipokrytę." czy ty wiesz co to jest hipokryzja i jak ona działa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów