📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z cyklu ja tego nie zrobie? ... tak czy siak pomogl mu mlody piwo sie nalezy
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Niemniej przy dzieciach takie rzeczy kręci się do ściany. No nie ma chyba zdrowego dzieciaka, który by się nigdy nie wspinał na meble
I to jest brat!
Nauka fizyki od podstaw. Na drugi raz będą wiedzieli. W nadopiekuńczym "bezstresowym" wychowaniu tego nie ma
Mój brat to by jeszcze tą szafkę docisnoł.
to powiedz niech zakłada konto na sadisticu a Ty się zajmij innymi portalami
w instrukcji ikea jest jak byk napisane, że komody mają być przykręcone do ściany, brawa dla opiekunów
superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/ikea-wycofuje-smiercionosne-komody-zmiaz...
superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/ikea-wycofuje-smiercionosne-komody-zmiaz...
Najbardziej z tego filmiku zaimponowałą mi pomoc tego dzieciaka drugiemu
Rekonstrukjca wydarzenia lipiec 1953 Warszawa
Rodzinny dom Kaczorów
Jarek i Leszek próbują wspiąć się na komodę, wskutek czego Jarosław doznaje trwałego uszczerbku na zdrowiu i trwałego urazu psychicznego. Obrzęk mózgu spowodował u Jarosława urojenia wielkościowe, które w dorosłym życiu objawiły się urojeniem postaci Fidela Castro.
* źródło wikipedia
Rodzinny dom Kaczorów
Jarek i Leszek próbują wspiąć się na komodę, wskutek czego Jarosław doznaje trwałego uszczerbku na zdrowiu i trwałego urazu psychicznego. Obrzęk mózgu spowodował u Jarosława urojenia wielkościowe, które w dorosłym życiu objawiły się urojeniem postaci Fidela Castro.
* źródło wikipedia
Szkoda, że inaczej się to nie skończyło...
@up zawsze musi znaleźć się jakiś spierdoleniec, który wszędzie wciśnie politykę ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów