Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby tylko nie była tłustą świnią to może jej własny ciężar nie zsunął jej z peronu, gardzę grubasami a w szczególności tymi, którzy tłumaczą się metabolizmem albo chorobami, bo niby tłuszcz w ich cielskach bierze się znikąd, a nie od żarcia jak świnia.
Szkoda ze nie byla taka chuda jak ty to by sie przez te szczeline przecisnela, gardze chudasami .
Wystarczyło się odepchnąć nogami, coś robić a ona myślała tylko o siatkach...
Gdyby tylko nie była tłustą świnią to może jej własny ciężar nie zsunął jej z peronu, gardzę grubasami a w szczególności tymi, którzy tłumaczą się metabolizmem albo chorobami, bo niby tłuszcz w ich cielskach bierze się znikąd, a nie od żarcia jak świnia.
zycze ci cipko by cie dosięgnęła choroba leki i sranie własną krwią, która daje +1 kg do brzuszka i cycy.
co do grubaski to przezyla i to pewnie bez wiekszych obrażen a samymi siniakami. trzebaby być na prawde niedojebanym by wjebać się pod pociągniem na szyny jeszcze
zycze ci cipko by cie dosięgnęła choroba leki i sranie własną krwią, która daje +1 kg do brzuszka i cycy.
co do grubaski to przezyla i to pewnie bez wiekszych obrażen a samymi siniakami. trzebaby być na prawde niedojebanym by wjebać się pod pociągniem na szyny jeszcze
Przyżyła he he taaa . Poszukaj po tagach,
P.S 1 kg do brzuszka nie robi z kogoś świniaka , A jak ktoś jest chory to tym bardziej dieta a nie wpierdalać za 4 . Nie pozdrawiam
Siatek nie puszczę!!!!!
Wystarczyło się odepchnąć nogami, coś robić a ona myślała tylko o siatkach...
dokładnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów