Może ktoś z was zna?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No i po to walczą wąsate feministki by takie ściery się mogły skrobać.
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Wiem, bo jestem czarny
Wiem, bo jestem czarny
Trzeba było pomyśleć, przed, a nie po... Po drugie jak dziecku później wytłumaczyć, że "Tatuś zawsze wolał kozy, no ale jednak raz w życiu zapragnął mnie no i jesteś..." ?
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Wy się śmiejecie, a wszyscy będziemy płacić na utrzymanie małego ciapatego nieroba. Matka samotnie wychowująca dziecko (bo kto zechce zostać ojcem) będzie ciągnąć dodatki z naszych podatków. Później 18 lat bezcelowego kształcenia takiego idioty za nasze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów