Może ktoś z was zna?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wal na główną! Niech siksy czytają,moze ktos podklei na fejsa i któraś sie opamięta w porę.
Aj tam narzekacie. Przecież od dawna wiadomo, że są 2 typy kobiet.
Takie które się rucha i takie z którymi się chodzi.
Niech sobie korzystają.
Takie które się rucha i takie z którymi się chodzi.
Niech sobie korzystają.
Haha kolejny debil się skundlił z podczłowiekiem. I na chuj go szukają ? Alimenty ? Hahaha, za 20 lat to dziecko będzie płacić alimenty na ahmeda.
Oby ten bękart był jedynym problemem. Kiła czy inne opryszczki w gratisie.
Dobrze kurwie, nie dość że się puściła z brudasem to jeszcze zaszła w niechcianą ciążę co przy obecnej farmakologii w XXI wieku wymaga sporych chęci.
Moja znajoma, która pracuje w jakimś urzędzie emigracyjnym czy innym wydziale paszportowym w Warszawie (więc zna stosunek arabusów do Polek) jeździła do Turcji, gdzie została oczywiście "poderwana" przez tureckiego barmana, wystawiła cipsko po paru dniach pobytu, dała się wyruchać w dupę (info od naszej wspólnej koleżanki ), jeździła potem do niego kilkukrotnie i nawet poznała jego rodzinę Skończyło się tym, że dostała od niego w pysk, bo sama najpierw dała mu plaskacza, a potem była wielce zdziwiona, że jej kurwa "latino" wyjebał po kolejnej scenie zazdrości.
A brzydka jest jak chuj więc wiadomo, że ciapaty chciał emigrować i prosił ją nawet o oficjalne zaproszenie.
Napisałem na jej klatce markerem, po turecku (Google tłumacz)- "tu mieszka turecka dziwka" ("Türk fahişe burada yaşıyor"). Uczyła się trochę tureckiego więc na pewno zwróciła uwagę na turecki napis i w internetach tłumaczyła. Niech się kurwa zastanawia
Moja znajoma, która pracuje w jakimś urzędzie emigracyjnym czy innym wydziale paszportowym w Warszawie (więc zna stosunek arabusów do Polek) jeździła do Turcji, gdzie została oczywiście "poderwana" przez tureckiego barmana, wystawiła cipsko po paru dniach pobytu, dała się wyruchać w dupę (info od naszej wspólnej koleżanki ), jeździła potem do niego kilkukrotnie i nawet poznała jego rodzinę Skończyło się tym, że dostała od niego w pysk, bo sama najpierw dała mu plaskacza, a potem była wielce zdziwiona, że jej kurwa "latino" wyjebał po kolejnej scenie zazdrości.
A brzydka jest jak chuj więc wiadomo, że ciapaty chciał emigrować i prosił ją nawet o oficjalne zaproszenie.
Napisałem na jej klatce markerem, po turecku (Google tłumacz)- "tu mieszka turecka dziwka" ("Türk fahişe burada yaşıyor"). Uczyła się trochę tureckiego więc na pewno zwróciła uwagę na turecki napis i w internetach tłumaczyła. Niech się kurwa zastanawia
Droga Kasiu, jeśli to czytasz to wiedz, że ciesze sie twoim nieszczęściem, gratuluje bobasa
Nosz kurwa bez żartów,właśnie jestem w tym hotelu ale ahmed to co trzeci ma na imię,zresztą za głupotę niech szmata teraz płaci ciemnym bachorem.
Oby nie był rudy. xD
Zdrajczynie rasy.
Może jesteśmy biednym krajem, ale Polski stan umysłu (kumatych) cenię wyżej niż pedałow od pontiaków w kanadzie <3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów