Brzmi jak "zatłuczcie ich i zakopcie za komorą gazową".
Kolego poducz się historii. Kłopoty poski nie zaczeły się po drugiej wojnie tylko w XVII w. a Polska szlachecka jest w dużej mierze przyczyną zaborów oraz słabości polski póżniej i dziś. A dlaczego sie do niemców dowalasz to ja nie wiem co oni cię okradli, ograbili twoje miasto NIE, to było 70 lat temu i dokonali tego ich dziadkowie. Pomijając już to że w polsce historia drugiej wojny światowej jest wyretuszowana na korzyść polaków
Kolego, historii to ja mógłbym pewnie Ciebie poduczyć - i przy okazji czytania ze zrozumieniem. Nie napisałem, że kłopoty Polski zaczęły się razem z II wojną światową. Doskonale wiem co działo się w XVII w. i nie mam nic do wnuczków tych, którzy 70 lat temu (Twoim zdaniem to aż tak dawno?) zmasakrowali pół świata. Wiem, że większość tego społeczeństwa (jak każdego innego) to porządni ludzie, ale nie dziw się, że jeszcze teraz Polacy mają uprzedzenie do Niemców jako narodu.
I jeszcze jedno "Polska" a nie "polska"!
kurwa zamiast, się pośmiać i przewinąć dalej albo tylko przeminąć dalej - wy kurwa jak zwykle wciągacie w jakieś jebane dyskusje - bo to, bo tamto, bo historia, bo gospodarka, bo coś tam bo coś tam...
idźcie w chuj
Co.... aha spokoLepiej mieć jakś wiedze.
Ta ale te uprzedenia są bzdurne i niepotrzebne, potem pokutuje opinia o polakach jako o rasistach homofobach i Bóg wie czym jeszccze. A te 70 to nie dawno ale spojrz na taka sprawę jak Pierwsz Wojna Światowa kto dziś o niej pamięta tak jak o Drugiej pamięć ludzi o wydarzeniach szybko się zaciera
Lepiej podyskutować niż pośmiać się tylko i dawać wciskać sobie kit od byle kogo. Lepiej mieć jakś wiedze.
I Nie Ciśnijcie tak na murzynów (Rasizm widać w Polsce u każdego ) Bo nauczyli by was więcej niż umiecie .. Nie , nie jak mieć 14 lat pić , palić - gówno umieć i za 10 lat być przy łopacie ..
ty to jestes zajebisty!!!Podsumowując powyższą dyskusję "Jak świat światem, niemiec Polakowi, nie był, nie jest i nie będzie bratem"
I nie mówcie, że nienawiść do "sąsiadów" z za zachodniej granicy jest nie uzasadniona. Doświadczenia historyczne i do dziś widoczne blizny na mentalności narodu po ich działaniach robią swoje.
PS: "niemiec celowo z małej litery"
Komu nie pasuje Polska,niech z niej spierdala,a jak już z niej spierdolił i nadal ma jakieś obiekcje to niech się zrzeknie obywatelstwa i niech spierdala jeszcze dalej!
A tym którzy bronią szwabów proponuję obejrzeć chłopaki nie płaczą,film nie ma nic wspólnego z tym tematem ale jest kurwa Polski.
Obrońcom czarnych już nic nie powiem bo to nie ma sensu i tak nic już wam nie pomoże.
Obrońców żydów nie ma więc nic wam nie powiem:)
Siła,Honor,Ojczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!