18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Szwabski cukierek
BongMan • 2012-02-29, 0:29

Brzmi jak "zatłuczcie ich i zakopcie za komorą gazową".

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Hubert0501 2012-02-29, 20:08 1
Guciok napisał/a:

Kolego poducz się historii. Kłopoty poski nie zaczeły się po drugiej wojnie tylko w XVII w. a Polska szlachecka jest w dużej mierze przyczyną zaborów oraz słabości polski póżniej i dziś. A dlaczego sie do niemców dowalasz to ja nie wiem co oni cię okradli, ograbili twoje miasto NIE, to było 70 lat temu i dokonali tego ich dziadkowie. Pomijając już to że w polsce historia drugiej wojny światowej jest wyretuszowana na korzyść polaków

Kolego, historii to ja mógłbym pewnie Ciebie poduczyć - i przy okazji czytania ze zrozumieniem. Nie napisałem, że kłopoty Polski zaczęły się razem z II wojną światową. Doskonale wiem co działo się w XVII w. i nie mam nic do wnuczków tych, którzy 70 lat temu (Twoim zdaniem to aż tak dawno?) zmasakrowali pół świata. Wiem, że większość tego społeczeństwa (jak każdego innego) to porządni ludzie, ale nie dziw się, że jeszcze teraz Polacy mają uprzedzenie do Niemców jako narodu.

I jeszcze jedno, "Polska" a nie "polska"!
Zgłoś
Toran45 2012-02-29, 20:11 2
kurwa zamiast, się pośmiać i przewinąć dalej albo tylko przeminąć dalej - wy kurwa jak zwykle wciągacie w jakieś jebane dyskusje - bo to, bo tamto, bo historia, bo gospodarka, bo coś tam bo coś tam...

idźcie w chuj

rot mind
Zgłoś
Hubert0501 2012-02-29, 20:12
@up
A czemu nie? Od tego są komentarze żeby sobie dyskutować. Zawsze możesz "przewinąć dalej"
Zgłoś
Guciok 2012-02-29, 20:21
Hubert0501 napisał/a:

Kolego, historii to ja mógłbym pewnie Ciebie poduczyć - i przy okazji czytania ze zrozumieniem. Nie napisałem, że kłopoty Polski zaczęły się razem z II wojną światową. Doskonale wiem co działo się w XVII w. i nie mam nic do wnuczków tych, którzy 70 lat temu (Twoim zdaniem to aż tak dawno?) zmasakrowali pół świata. Wiem, że większość tego społeczeństwa (jak każdego innego) to porządni ludzie, ale nie dziw się, że jeszcze teraz Polacy mają uprzedzenie do Niemców jako narodu.

I jeszcze jedno "Polska" a nie "polska"!

Ta ale te uprzedenia są bzdurne i niepotrzebne, potem pokutuje opinia o polakach jako o rasistach homofobach i Bóg wie czym jeszccze. A te 70 to nie dawno ale spojrz na taka sprawę jak Pierwsz Wojna Światowa kto dziś o niej pamięta tak jak o Drugiej pamięć ludzi o wydarzeniach szybko się zaciera

Toran45 napisał/a:

kurwa zamiast, się pośmiać i przewinąć dalej albo tylko przeminąć dalej - wy kurwa jak zwykle wciągacie w jakieś jebane dyskusje - bo to, bo tamto, bo historia, bo gospodarka, bo coś tam bo coś tam...

idźcie w chuj

Lepiej podyskutować niż pośmiać się tylko i dawać wciskać sobie kit od byle kogo. Lepiej mieć jakś wiedze.
Zgłoś
Pit89 2012-02-29, 20:29
Guciok napisał/a:

Lepiej mieć jakś wiedze.

Co.... aha spoko

Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę sadistic.pl/intro-z-500-odcinkow-the-simpsons-vt105459.htm
Zgłoś
h................e 2012-02-29, 20:40 4
Widzę tutaj kilku obrońców szwabów A nawet ktoś bronił czarnych,co będzie dalej?Ktoś wstawi się za żydami?
Komu nie pasuje Polska,niech z niej spierdala,a jak już z niej spierdolił i nadal ma jakieś obiekcje to niech się zrzeknie obywatelstwa i niech spierdala jeszcze dalej!
A tym którzy bronią szwabów proponuję obejrzeć chłopaki nie płaczą,film nie ma nic wspólnego z tym tematem ale jest kurwa Polski.
Obrońcom czarnych już nic nie powiem bo to nie ma sensu i tak nic już wam nie pomoże.
Obrońców żydów nie ma więc nic wam nie powiem:)

Siła,Honor,Ojczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
Hubert0501 2012-02-29, 20:41
Guciok napisał/a:

Ta ale te uprzedenia są bzdurne i niepotrzebne, potem pokutuje opinia o polakach jako o rasistach homofobach i Bóg wie czym jeszccze. A te 70 to nie dawno ale spojrz na taka sprawę jak Pierwsz Wojna Światowa kto dziś o niej pamięta tak jak o Drugiej pamięć ludzi o wydarzeniach szybko się zaciera

Lepiej podyskutować niż pośmiać się tylko i dawać wciskać sobie kit od byle kogo. Lepiej mieć jakś wiedze.

Nie mówię też, że takie uprzednia to coś wspaniałego. Mówię tylko, że jest to dość zrozumiałe.

To co mnie najbardziej boli to komentarze Polaków, z których wynika, że Niemcy to wspaniali ludzie a Polacy to pijacy i złodzieje. Przykład:

Simon2020 napisał/a:

I Nie Ciśnijcie tak na murzynów (Rasizm widać w Polsce u każdego ) Bo nauczyli by was więcej niż umiecie .. Nie , nie jak mieć 14 lat pić , palić - gówno umieć i za 10 lat być przy łopacie ..

Oczywiście, jesteśmy najgorszym narodem na świecie, sami pijacy, złodzieje i robole. I to kurwa napisał Polak. Gratuluję!

Wolę już żeby Polacy jechali po Niemcach niż sami po sobie. Zjednoczyć to my się umiemy - szkoda tylko, że dopiero w obliczu tragedii, co historia już nie raz udowodniła.
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2012-02-29, 20:55 1
Podsumowując powyższą dyskusję "Jak świat światem, niemiec Polakowi, nie był, nie jest i nie będzie bratem"
I nie mówcie, że nienawiść do "sąsiadów" z za zachodniej granicy jest nie uzasadniona. Doświadczenia historyczne i do dziś widoczne blizny na mentalności narodu po ich działaniach robią swoje.
PS: "niemiec celowo z małej litery"
Zgłoś
Pit89 2012-02-29, 21:46 1
Cytat:

Podsumowując powyższą dyskusję "Jak świat światem, niemiec Polakowi, nie był, nie jest i nie będzie bratem"
I nie mówcie, że nienawiść do "sąsiadów" z za zachodniej granicy jest nie uzasadniona. Doświadczenia historyczne i do dziś widoczne blizny na mentalności narodu po ich działaniach robią swoje.
PS: "niemiec celowo z małej litery"

ty to jestes zajebisty!!!

Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę sadistic.pl/intro-z-500-odcinkow-the-simpsons-vt105459.htm
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2012-02-29, 22:10
Pit89 napisał/a:

ty to jestes zajebisty!!!

Wiem i chociaż w ogromie moich zalet trudno wybrać tą najistotniejszą, to myślę, że jest nią moja wprawiająca wręcz w zakłopotanie skromność . Taki zajebisty jestem!
Zgłoś
Avitus 2012-02-29, 22:32
Cytat:

Bóg

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
Zgłoś
blade87 2012-03-01, 1:10
Pit89 napisał/a:

Bundesrepublik Deutschland już czeka na Ciebie pakój mandżur i w... z tąd nikt Cię nie trzyma w Polsce jesteśmy w UE możesz sie przeprowadzić mieszkać i gadać jak twój dziadek zapewne gadał...

Nie ma to jak chujowa riposta gościa, która ma gówno zamiast jakiegoś argumentu.

hiobe napisał/a:

Widzę tutaj kilku obrońców szwabów A nawet ktoś bronił czarnych,co będzie dalej?Ktoś wstawi się za żydami?
Komu nie pasuje Polska,niech z niej spierdala,a jak już z niej spierdolił i nadal ma jakieś obiekcje to niech się zrzeknie obywatelstwa i niech spierdala jeszcze dalej!
A tym którzy bronią szwabów proponuję obejrzeć chłopaki nie płaczą,film nie ma nic wspólnego z tym tematem ale jest kurwa Polski.
Obrońcom czarnych już nic nie powiem bo to nie ma sensu i tak nic już wam nie pomoże.
Obrońców żydów nie ma więc nic wam nie powiem:)

Siła,Honor,Ojczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz rację, lepiej obejrzeć sobie film, który, oprócz tego że jest polski, nie ma kurwa nic do tematu. I stała śpiewka w stylu: jak się nie podoba, to spierdalaj. Tylko, że nikt tutaj nie wspomniał, że w Polsce mu się nie podoba, tylko chodzi o ciągłe pierdolenie, jakie to inne narody nie są chujowe, tylko Polacy są zajebiści.
Zgłoś
Dzawor 2012-03-01, 1:12
A ja myślałem, że w Nowej Niemieckiej Turcji mówią po turecku czy arabsku, a tu takie zdziwienie
Zgłoś
h................e 2012-03-01, 7:56 1
Blade87 , Bo Polska jest zajebista i Polacy są zajebiści jak źle Ci z ta zajebistością to spierdalaj, tak czy owak i tak spierdalaj Dziękuję, dobranoc
Zgłoś
Szynkaa 2012-03-01, 8:29
Oho, horda Tuska się dopierdala. Jak dla mnie to piwko dla autora się należy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów